• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Peruttu Samsung Galaxy S20+ 5G 128Gb

Tila
Ei auki vastauksille.

zozma

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
9.6.2016
Viestit
793
Reaktiopisteet
957
Puhelinmalli
Huawei P20
Takuu
Ei
Kuitti
Kyllä
SIM-lukittu
Ei
Väri
Musta
Tallennustila
128Gb
Kunto
hyvä
Vaihto
mahdollisesti, iphone 12 pro -malliin (kultainen/sininen/valkoinen)
Hintapyyntö
400
Sijainti
Keski-Suomi
Toimitustavat
Kasvotusten, posti
Myyjän nimi
Eero Kainulainen
Myyjän sähköposti
eero.kainulainen@pp1.inet.fi
Myyjän puhelinnumero
-
Puhelimen kameraosan lasi on halki, samoin zoomilinssin lasi, ei haittaa käyttöä (zoomi toimii normaalisti). Ajan kanssa voi toki kerätä pölyä linssille (lähtee paineilmalla). Kuvaa paha laittaa, kun on Dbrandin skini kameran päällä tällä hetkellä (skini peittää zoomilinssiä lukuunottamatta halkeaman näkyvistä). Muutoin puhelin ollut kuorissa ja panssarilasissa. Mukaan Dbrandin Grip case Honeycomb skinillä, Sampan oma led view cover, otterboxin clear cover, alkuperäinen laatikko, käyttämättömät kuulokkeet ja alkuperäinen pikalaturi (+panssarilasi on näytössä kiinni). Mieluusti kasvotusten kaupat Keski-Suomen alueella, muutoin postit ostajalle yms.
 

zozma

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
9.6.2016
Viestit
793
Reaktiopisteet
957
Puhelinmalli
Huawei P20
Up, hintaa laskettu reippaasti lähtöhinnasta.
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom