Samsung Galaxy S2 roottauksen kanssa pieni ongelma

Keskustelu osiossa 'Samsung', aloittaja DocMcCoy, 26/4/12.

 1. DocMcCoy Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/3/12
  Viestit:
  11
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Samsung Galaxy Note 3, DNA
  Elikkäs roottasin kyseisen puhelimen(jossa on virallinen android 4.0.3) tuon ohjeen mukaan: http://www.technotips.org/root-samsung-galaxy-s-ii-android-ics-4-0-3

  Kaikki näyttäis muuten toimivan niin kuin olettaisikin, eli kaikki roottauksen vaativat ohjelmat toimivat ja puhelin muutenkin toimii niin kuin olettaisi, mutta sitten kun yritän siirtää ohjelmia App 2 SD Pro ohjelmalla (yritetty myös DroidSail Super App2SD:tä) niin saan aina ilmoituksen että: Sovellusta ei voi siirtää.

  Puhelin kyllä tunnistaa oman USB-muistinsa sekä tuon erillisen SD-kortin. Näkyy myös koneella normaalisti tuo SD-kortti.
  En ole asentanut roottauksen jälkeen mitään custom romeja missään vaiheessa puhelimeen, vain muutamia roottauksen vaatimia ohjelmia sekä muutamia muita ohjelmia jotka ei vaadi roottausta, esim Angry Birds Space, jota olen myös yrittänyt siirtää tuonne, jolloin tulee tuo aikaisemmin mainittu ilmoitus. Ennen roottausta pystyin vielä siirtelemään noita ohjelmia ihan normaalisti.

  Joten osaisko joku neuvoa, että mikä mättää ja kuinka tuon voisi saada kuntoon? Toivottavasti joku osaisi neuvoa, että mitä tehdä. Olen jo hieman yrittänyt itse etsiä netistä jotain apuja siinä onnistumatta, joten päätin kysellä täältä kokeneemmilta jos jollain vaikka olisi ollut samankaltaisia ongelmia.

  Kiitokset jo etukäteen auttajille.
   
 2. Osama

  Osama Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  5/10/04
  Viestit:
  1386
  Tykkäykset:
  164
 3. DocMcCoy Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/3/12
  Viestit:
  11
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Samsung Galaxy Note 3, DNA
  Täytyy kyllä kysyä vielä ihan varmuuden vuoksi, eli mikäs noista on tuo oikea stock kernel?
  Eipä ole aikasemmin tullut tuota edellisessä viestissäni mainitsemaa ongelmaa kun roottasin edellisen android puhelimen(joten ei ole aikaisemmin ollut tarvetta edes yrittää poistaa roottauksia yms) joten sen takia haluan vielä varmistaa tuon että lataan varmasti oikean tiedoston tuolta.

  Ja kyllä tuo taitaa olla tuo lpq, mutta tässä olisi vielä Tietoja puhelimesta kohdasta poimittua tietoa:
  Perustaajuuden versio: I9100XXLPQ
  Koontiversio: IML74K.XXLPQ
  Ytimen versio: 3.0.15-I1900XXLPQ-CL223505 se.infra@SEP-94 #3
   
 4. rsx

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  12/12/09
  Viestit:
  130
  Tykkäykset:
  6
  Puhelinmalli:
  Samsung Galaxy S IV
  Eli sulla on puhelimessa juuri tuo viimeisin Suomessa julkaistu versio, eli LPQ. Stock kernelin tuohon versioon saa hakemalla tuolta yllä olevasta linkistä vaikka hakusanalla LPQ. XXLPQ Stock Kernel - kohdassa on kolme vaihtoehtoa, joista saa ladattua sen.

  Tuossa CF-rootissa oli pienen hetken sellainen ongelma, että ohjelmien asentaminen/siirtäminen muistikortille ei onnistunut. Nyt tuo ongelma on poistunut uusimpien kernel-päivitysten jälkeen. Jos haluaa tuon stock kernelin sijaan asentaan toimivan version tuosta cf-rootista, niin täältä saa ladattua CF-Root-SGS2_XX_XEO_LPQ-PROPER-v5.4-CWM5.zip - tiedoston.
   
 5. DocMcCoy Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/3/12
  Viestit:
  11
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Samsung Galaxy Note 3, DNA
  Noni, nyt näyttäis toimivan tuo ohjelmien siirtäminen tuonne muistikortille. Asensin tuon uusimman cf-rootin ja toistaseksi ainakin toimii, joten iso kiitos auttaneille.
   

Jaa tämä viestiketju