Samsung Galaxy S Pro / Samsung Epic 4G

Keskustelu osiossa 'Samsung', aloittaja arskas_s, 2/7/10.

 1. arskas_s

  0   0   0

  Liittynyt:
  1/9/08
  Viestit:
  11
  Tykkäykset:
  0
  Samsung Galaxy S Pro Hints Specs to Impress
  Samsung Galaxy S Pro 16GB Specs
  Samsung Galaxy S Pro to come with a QWERTY keyboard in June

  By Vlad Savov posted Mar 31st 2010 12:24PM
  Those whispers you might have heard of a Pro version of Samsung's delectable Galaxy S have just turned into a booming roar, thanks to Eldar Murtazin apparently confirming the existence and prospective arrival of the rumored handset. According to the legendarily loquacious mobile reviewer, Samsung will be strapping a QWERTY keyboard onto the already potent Galaxy S hardware and upping the pricing ante with an extra €50 (about $67) charge. He also manages to give us a June launch date, but pictures of this device are predictably not yet available. We'll just have to let our imagination do the work until Mr. Blurrycam gets on the case. Screenshot of the relevant tweet after the break.

  Update: HDblog.it has thrown up a pretty realistic (though fake) render of the rumored model, and if the real thing is anything like this, Sammy might have a contender on its hands. Now we sit and wait for June, eh?

  Korealainen Samsung valmistelee markkinoille viimeisimmän vuodon perusteella huippuluokan Android-puhelinta fyysisellä QWERTY-näppäimistöllä. Tietojen mukaan puhelin kulkee nimellä Galaxy S Pro ja tarjoaa näin ollen paljon maaliskuussa esitellystä Galaxy S -mallista tuttuja ominaisuuksia. Ulkomuodoltaan puhelimet eroavat toisistaan joka tapauksessa merkittävästi.

  Verkkoon vuotaneet tiedot kertovat, että laitteessa pyörii Android 2.1 -alusta ja TouchWiz 3.0 -käyttöliittymä. Kosketusnäyttö tukeutuu Super AMOLED -tekniikkaan ja on kooltaan neljä tuumaa. Puhelimen muita ominaisuuksia ovat ainakin 16 gigatavun sisäinen tallennustila, microSD-muistikorttipaikka, viiden megapikselin kamera, LED-salama ja HD-videotallennus.

  Google Android 2.1 -pohjainen Samsung Galaxy S on monien mielestä varmastikin lähes täydellinen puhelin. Eikä ihme. Löytyyhän laitteesta muun muassa neljän tuuman Super AMOLED -kosketusnäyttö, yhden gigahertsin suoritin ja viiden megapikselin kamera. Osalle tärkeä fyysinen QWERTY-näppäimistö uutuudesta kuitenkin puuttuu, mutta ongelmaan saattaa löytyä ratkaisu väitetystä sisarmallista.

  Uusimmat huhut kertovat korealaisvalmistajan suunnittelevan markkinoille Galaxy S Pro -mallia, joka olisi varustettu täysimittaisella näppäimistöllä. Liike ei olisi yhtiön historiaa katsottaessa ainutlaatuinen. Viimeisin esimerkki löytyy viime vuoden syyskuulta, jolloin Samsung esitteli Corby- ja CorbyPRO-puhelimet.

  Pro-malli tulisi sisältämään hiljattain julkaistun Galaxy S -puhelimen ominaisuudet. Ikävä kyllä uutuudesta ei ole vielä vuotanut verkkoon kuvia, mutta HDBlog.it on kasannut yhteen nopean konseptin huhutusta laitteesta. Ulkonäkö jäljittelee luultavimmin jo julkaistua Galaxy S -mallia, mutta kiinnostavaa olisi nähdä QWERTY-näppäimistön rakenne.

  Samsung Galaxy S Pron väitetään näkevän päivänvalonsa kesällä.
   
 2. massimo Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/8/07
  Viestit:
  3062
  Tykkäykset:
  218
  Yhteen asiaan kommentoin, koska omistan tälläisen Galaxy S puhelimen.
  Galaxy S on tosihyvä puhelin, lähes täydellinen :) mutta androidin ohjelmat ovat kyllä aika huonoja (en ole katsonut kaikkia joita on tuhansia).
  Mulla on ollut aiemmin Wimo puhelimia ja ylläolevaan verrattuna Wimo puhelimet ovat huonoja, mutta ohjelmat paljon parempia.
  Muistakaa tämä on mun mielipiteeni ja en ala väittelemään olenko väärässä vaiko en :D
   
 3. arskas_s

  0   0   0

  Liittynyt:
  1/9/08
  Viestit:
  11
  Tykkäykset:
  0
  Samsung Epic 4G hands-on - Sprint's WiMAX capable Galaxy S
  Samsung esitteli Amerikkaan Android-puhelimen näppäimistöllä: Epic 4G

  Maailman toiseksi suurin kännykkävalmistaja Samsung on esitellyt Sprint-operaattorille huippuluokan Android 2.1 -puhelimen, josta löytyy kookkaan kosketusnäytön lisäksi fyysinen QWERTY-näppäimistö. Puhelin kuuluu Samsung Epic 4G -nimestään huolimatta korealaisvalmistajan Galaxy S -sarjaan, joka tarjoaa loistavia ominaisuuksia, nopeutta ja sisältöpohjaisia toimintoja.

  Samsung Epic 4G on Sprint operaattorin toinen 4G-verkkoa tukeva puhelin. Ensimmäinen uuden verkon ominaisuuksia hyödyntävä puhelin oli HTC EVO 4G, joka esiteltiin markkinoille maaliskuussa.

  Uutukaisen merkittävimpiä ominaisuuksia ovat neljän tuuman Super AMOLED -kosketusnäyttö (800 x 480), WiFi b/g/n, GPS, 3,5 millimetrin kuulokeliitäntä, viiden megapikselin kamera, LED-salama, 720p-videokuvaus ja microSD-muistikorttipaikka. Jouhevuudesta pitää huolen yhden gigahertsin suoritin ja 512 MB:tä RAM-muistia.

  Samsungilta on kovasti odotettu markkinoille QWERTY-versiota nykyisestä Galaxy S -mallista. Nyt julkaistu Epic 4G täyttää vaatimukset tarjoamalla Galaxy S:stä tutut ominaisuudet ja näppäimistön. Mielenkiintoista on nähdä, milloin vastaava puhelin julkaistaan Euroopan markkinoille.
   
 4. bsod

  bsod Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/4/05
  Viestit:
  2854
  Tykkäykset:
  406
  Puhelinmalli:
  SGS8
  Jos tuohon lisäisi vielä kunnollisen rautapohjaisen salauksen puhelimen muistille ja muistikortille (à la Nokia E-series), niin ei tarvitsisi kauaa miettiä mikä olisi seuraava luurihankinta :)
   
 5. Frostwind

  0   0   0

  Liittynyt:
  17/3/07
  Viestit:
  29
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Nokia E7 / Saunalahti
  Ei harmainta aavistustakaan koska Euroopaan olisi vastaavaa tarjolla?
   
 6. mantsuuni

  Palaute - 100%
  2   0   0

  Liittynyt:
  17/11/08
  Viestit:
  101
  Tykkäykset:
  5
  Puhelinmalli:
  iPhone
  Mulle toi! Jos tämä rantautuu suomeen, on se ehdottomasti kyllä seuraava puhelimeni. Koskahan näitä uskaltaisi suomeen odottaa?

  Jossain kohtaa varmaan tulee esim. ebayhin näitä myyntiin niin onkohan mahdollista tilata sieltä ja käyttää suomalaisessa verkossa suomalaisella simillä? Vai onko noi sprintin puhelimet sim-lukittuja?
   
 7. Picea

  0   0   0

  Liittynyt:
  5/7/10
  Viestit:
  231
  Tykkäykset:
  5
  Nyt kuukauden verran Galaxy S:ää käyttäneenä, en ole lainkaan varma haluanko enää varsinaista näppistä. Swype -systeemiin kun alkaa vähitellen päästä sisään, niin sehän on nopeampi tapa kirjoittaa kuin näppäinten painelu. Fyysisistä ominaisuuksista kameran siirto nurkasta vähän keskemmälle vähentäisi tilanteita joissa sormenpää on osa kuvaa...
   

Jaa tämä viestiketju