Samsung Galaxy S II PLUS mallinumerointiin ja muistiin liittyvä kysymys

Keskustelu osiossa 'Minkä puhelimen ostaisin?', aloittaja OQO, 11/4/13.

 1. OQO

  0   0   0

  Liittynyt:
  25/6/10
  Viestit:
  12
  Tykkäykset:
  0
  Terve!

  Sellaista kyselisin, että olen hankkimassa puhelinta ja otsikon malli kiinnostaa. Löysin halvalla netistä Multitronicista, mutta muutama asia mietityttää.
  Multitronicin sivuilla lukee valmistajan koodina GT-I9105UANNEE. Onko tämä täysin sama puhelin kuin Gigantin sivuilla oleva, jonka mallina lukee Samsung Galaxy S II Plus I9105P? Miksi toisen viimeinen kirjain on P ja toisella UANNEE?

  Toinen mikä mietitytti oli, että tuolla Multitronicin sivuilla puhelimen muistista puhuttiin seuraavaa:
  Tallennusväline
  Yhteensopivat muistikortit microSD (TransFlash)
  Suurin muistikortin koko 64 GB
  Sisäinen RAM 1024 MB

  Onko tuossa virhe vai onko siinä tosiaan vain 1 giga muistia, kun Gigantin puhelimessa on 8 gigaa?

  Multitronicin puhelin on hintaseurannan mukaan halvin myynnissä oleva ja sieltä ostan mikäli sama puhelin kyseessä ja 8gigaa muistia. Mikäli saan ongelmiini täältä vastauksen vielä tänä iltana, niin saan puhelimen tilattua vielä niin, että saan sen ennen viikonloppua, joten siksi hieman kiirettä näiden kysymyksien kanssa.

  Tässä vielä linkit:
  Multitronicin versio: http://www.multitronic.fi/index.php?prod=GT-I9105UANNEE&ad=hintaseuranta&ad_src=hintaseuranta.fi&ad_content=Samsung+Galaxy+S+II+%282%29+Plus+16+Gt%2c+puhelin&ad_prodid=1231655

  Gigantin versio: http://www.gigantti.fi/product/puhelimet-ja-gps/matkapuhelimet/SAMI9105BLUE/samsung-galaxy-s-ii-plus-i9105p-alypuhelin-sininen
   
 2. zige Bannattu tunnus

  Palaute - 97.6%
  121   3   0

  Liittynyt:
  11/8/08
  Viestit:
  6696
  Tykkäykset:
  1458
  Puhelinmalli:
  Jaa'a
  Toi muisti on vaan RAM muisti, ei laitteen sisäinen muisti. RAM muisti ei todellakaan ole 8gigaa. Multitronicin laitteella todenänköisesti myös tuo 8gigaa.

  Ei kai noissa muuten eroja ole, nimetty vaan vähän eri tavalla. Tai en ole varma myykö Multitronic jotain muun maan versioita vai ihan Nordic versiota...
   
 3. Edman

  Edman Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  3   0   0

  Liittynyt:
  22/2/13
  Viestit:
  828
  Tykkäykset:
  108
  Puhelinmalli:
  OnePlus One
  Toi UANNEE meinaa vaan, että minkä värinen luuri on kyseessä + valmistajan jotain omia merkkauksia.

  Valkoisella värillä (Ceramic White) vastaava tuotekoodi on GT-I9105CWNNEE.
   
 4. OQO

  0   0   0

  Liittynyt:
  25/6/10
  Viestit:
  12
  Tykkäykset:
  0
  Erittäin paljon kiitoksia nopeista vastauksista!
  Eli tuo kannattaa siis ostaa tuolta Multitronicista? Nordic -malliko on nyt siis se, mikä on ns. "suomimalli" jota esim Gigantti myy liikkeissään? Ihmetyttää vain miten Multitronic pystyy myimään monta kymppiä halvemmalla kuin Gigantti, josta kävin tarjouksen pyytämässä ja sanottiin, että hinta on se mikä on tuolla netissäkin, ei pystytä tiputtamaan... Siksi hieman epäilyttää tuo Multitronicin hinta ja mallimerkinnät.

  Ehkä siis tilaan tuon Multitronicista ja haen huomenna sen käteen. Vai onko tällä hetkellä tuossa hintaluokassa parempia puhelimia?
   
 5. Edman

  Edman Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  3   0   0

  Liittynyt:
  22/2/13
  Viestit:
  828
  Tykkäykset:
  108
  Puhelinmalli:
  OnePlus One
  Tahtoo tuon Gigantin hinnoittelupolitiikka olla nykyään sellainen, että käy liikkeessä kokeilemassa tavarat ja tilaa sitten muualta kun halvemmalla saa. Myös jos kokee tarvitsevansa muistikorttia eikä halua päästä rahoistaan niin kannattaa tilata muualta.

  Tuo Nordic on se ns. "suomimalli" ja luuri peruskäyttöön on näin muuten OK. Jos tuohon malliin päädyt niin suosittelen harkitsemaan tehoakun ostoa jos tuntuu, että ei akku kestä tarpeeksi. Öisin laturiin suosiolla vaan...
   
 6. OQO

  0   0   0

  Liittynyt:
  25/6/10
  Viestit:
  12
  Tykkäykset:
  0
  Jeps, kiitos!
  Nyt on puhelin tilattu, huomenna hakemaan ja kysymään vielä viimeiset varmistukset, esim Nordic-mallista noudon yhteydessä.
   
 7. uaz1

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  25/5/03
  Viestit:
  106
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  iPhone
  Vähän myöhään tulee vastaus, mutta erona noilla on NFC. Eli GT-I9105 ei sisällä NFC:tä ja GT-I9105P sisältää. Tosin en tiedä onko tuota NFC:töntä mallia saatavilla edes Suomesta.
   

Jaa tämä viestiketju