Mobiili.fi Samsung Galaxy Note7:stä nähty 6 gigatavun RAM-muistilla varustettu versio

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 5/8/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2082
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Samsung Galaxy Note7.


  Ennakkoon huhuttiin, että Samsung Galaxy Note7 sisältäisi mojovat kuusi gigatavua RAM-muistia, mutta lopulta käyttömuistin määräksi osoittautuikin ”vain” neljä gigatavua. Neljän gigatavun RAM-muisti on edelleen hyvinkin riittävä määrä raskaimpienkin sovellusten sujuvaan pyörittämiseen, ja muistin lisääminen lisäisi myös virrankulutusta, joten Samsungin ratkaisu on helppo ymmärtää. Saattaa silti kuitenkin olla, että Samsung julkaisee Note7:stä isommilla muisteilla varustetun version ainakin joillain markkina-alueilla.

  Muiden muassa SamMobile kertoo, että Kiinan telehallintoviranomaisten syynissä ja GeekBench-testisovelluksen tuloslistoilla on bongattu Note7:n erikoisversio, joka sisältää kuusi gigatavua RAM-muistia sekä 128 gigatavua sisäistä tallennustilaa. Samsungin muutama päivä sitten virallisesti esittelemässä Note7:ssä vastaavat luvut ovat neljä ja 64 gigatavua.

  [​IMG]

  Voi hyvinkin olla, että Samsung julkaisee Note7:n erikoisversion erityisesti Kiinan markkinoille pysyäkseen kilpailijoidensa kelkassa, sillä muutamat kiinalaisvalmistajat ovat jo esitelleet omia, kuuden gigatavun RAM-muistilla varustettuja huippupuhelimiaan. Samsung on aiemminkin julkaissut erikoisversioita puhelimistaan rajatuille markkinoille, ja esimerkiksi viime vuonna Note5:stä julkaistiin 128 gigatavun tallennustilalla varustettu versio juuri Kiinassa.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju