Mobiili.fi Samsung Galaxy Note7 iFixitin käsittelyssä – runsas liiman käyttö vaikeuttaa korjaamista

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 19/8/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2153
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Tuttuun tapaan iFixitin kätevät kädet ja näppärät sormet ovat tarttuneet Samsungin uuteen Galaxy Note7 -puhelimeen ja ottaneet selvää, mitä lasikuorien alta löytyy ja kuinka hankalasti laite on korjattavissa. Note7 lainaa paljon piirteitä ja tekniikkaa viime kevään Galaxy S7 edge -mallista, mutta aivan yhtä huono ei Note7 korjattavuudeltaan ole. Siltikin iFixitin antama pistemäärä Note7:lle on vain neljä pistettä kymmenestä.

  [​IMG]

  Note7:n näyttävää ulkoasua hallitsevat lasi ja alumiini, eikä muotoja pilaamassa ole ainokaistakaan näkyvää ruuvia. Niinpä laitteen avaaminen edellyttää lämpöä ja pitkää pinnaa, että lasinen takakuori väistyy paikaltaan. Myös laitteen pöly- ja vesitiivistykset näkyvät monissa kohdissa, monimutkaistaen rakenteita laitteen sisällä.

  iFixit arvioi, että isot, kaarevat lasipaneelit laitteen molemmin puolin voivat olla herkkiä hajoamaan, liimakiinnitys vaikeuttaa niiden vaihtamista ja etupaneeli lienee mahdoton vaihtaa rikkomatta samalla näyttöä.

  [​IMG]

  Aivan yhtä huono Note7 ei korjattavuudeltaan ole kuin S7 edge, sillä fiksumman johtosarjan ansiosta latausliitännän voi vaihtaa näyttöä irroittamatta. Lisäksi, toisin kuin esimerkiksi Galaxy S6 edgessä, akun voi vaihtaa emolevyä irroittamatta. Runsas liiman käyttö kuitenkin vaikeuttaa akun vaihtamista. iFixitin arvosana Note7:lle on 4/10, eli yksi piste enemmän kuin S7 edgellä.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju