Mobiili.fi Samsung Galaxy Note7 ei edelleenkään ole turvallinen – suuri amerikkalaisoperaattori...

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 9/10/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2077
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Australiassa räjähtänyt Note7.


  Viimeisen viikon aikana on kantautunut jo useita raportteja, joissa turvallisiksi luokitellut, uudempaan erään kuuluvat Galaxy Note7 -laitteet ovat syttyneet palamaan muun muassa Yhdysvalloissa ja Etelä-Koreassa. Nyt Yhdysvaltojen toiseksi suurin teleoperaattori AT&T on The Vergelle osoittamassaan lausunnossa kertonut lopettaneensa Note7:n myynnin ainakin toistaiseksi.

  AT&T:n mukaan Note7:ää ei tällä hetkellä myydä, ennen kuin viime aikoina raportoidut räjähdystapaukset on saatu tutkittua. Operaattori kertoo myös kannustavansa jo aiemmin takaisin kutsuttujen Note7-laitteiden omistajia valitsemaan Note7:n tilalle jonkin muun puhelinmallin joko Samsungin tai muun valmistajan valikoimista.

  Yhdysvaltojen neljä suurinta operaattoria ilmoittivat jo aiemmin ottavansa vastaan jo toimitettuja Note7-laitteita ja antavansa hyvitykseksi joko jonkin toisen puhelimen tai rahat takaisin. AT&T on ensimmäinen operaattori, joka ilmoitti lopettaneensa Note7:n myynnin. Muista operaattoreista Verizon ehti jo The Vergelle kertoa, ettei sillä ole Note7-laitteita tällä hetkellä varastossa, vaan kaikki tilaukset ovat jälkitoimituksessa.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju