• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Myyty Samsung Galaxy Note 9 Midnight Black 128GB Turku 399€!

Tila
Ei auki vastauksille.

late555

Aktiivinen jäsen
Palaute - 100%
3   0   0
Liittynyt
29.12.2015
Viestit
25
Reaktiopisteet
2
Puhelinmalli
iPhone XR
Takuu
8/2020 asti
Kuitti
Paperikuitti
SIM-lukittu
Ei
Väri
Musta
Tallennustila
128
Kunto
Hyvä
Vaihto
Ei
Hintapyyntö
399€
Sijainti
Turku
Toimitustavat
Nouto tai posti
Myyjän nimi
Lauri
Myyjän sähköposti
Yv
Myyjän puhelinnumero
Yv
Myynnissä upea yön musta Note 9

Takuu voimassa 8/2020 asti, paperikuitti mukaan. Ovh 1029€!

Myös langaton laturi, uusi kaareva kokonäytön panssarilasi sekä alkuperäinen Samsungin valkoinen silikonikuori mukaan!

Kuori ei ole likainen, kuten kuvista saattaa päätellä, vaan on ns off white väriltään. Ostettu eilen 18.1. Kunto virheetön.

Myös Samsungin alkuperäinen läppäkuori mukaan, hyväkuntoinen

Näyttö virheetön, takalasissa pari hiusnaarmua, käytetty puhelin, mutta hyväkuntoinen.

Olen toinen omistaja

Postit sisältyy hintaan.

BFAA7E8E-ED8C-4731-96BF-A611ED7AA1FD.jpeg

93565776-76A4-4168-AEAA-C6ADD46E9F93.jpeg

1F01829F-4A18-4B08-BC0D-3DD25EBD26B3.jpeg

F72B5B41-79E8-4142-BB09-ED17919439CF.jpeg

97D7DD19-F55F-4DBA-962E-599BAA079018.jpeg
 
Viimeksi muokattu:
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom