Mobiili.fi Samsung Galaxy Note 6:sta huhutaan myös edullisempaa ”Lite”-mallia

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 6/5/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2142
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Samsung Galaxy Note5 ja S Pen.


  Samsungin loppukesän tai ensi syksyn ykkösluuriksi on tulossa iso ja tehokas Galaxy Note 6. Huhun mukaan kyseisestä laitteesta saattaisi olla tulossa myös edullisempi ”Lite”-versio hieman heppoisemmilla, mutta silti varsin pätevillä teknisillä ominaisuuksilla.

  SamMobilen mukaan tämä mahdollinen Galaxy Note 6 Lite olisi tehokkaamman Note 6:n tavoin varustettu 5,8-tuumaisella näytöllä, mutta näytön tarkkuus voisi olla Full HD -tasolla, eli 1920 x 1080 pikseliä, kun Note 6:n näyttö lienee tarkkuudeltaan 2560 x 1440 pikseliä.

  Järjestelmäpiirinä Litessä huhutaan olevan Qualcomm Snapdragon 820, kun taas Note 6:ssa on tiettävästi käytössä Snapdragon 823, joka on korkeammalla kellotaajuudella toimiva, viritetty versio 820:sta. Vastaavasti RAM-muistia Note 6:ssa on huhujen mukaan kuusi gigatavua, kun Lite joutuisi pärjäämään ”vain” neljällä gigatavulla. Muilta osin Note 6:n ja Note 6 Liten ominaisuudet olisivat yhtenevät.

  Huhusta uutisoineen SamMobilen mukaan juoruun kannattaa suhtautua varauksella, ja vaikka Note 6 Lite ehkä esiteltäisiinkin, se saattaisi jäädä vain joidenkin markkina-alueiden erikoisuudeksi.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju