Mobiili.fi Samsung Galaxy Note 6:ssa peräti 6 gigatavun RAM, 5,8-tuumainen näyttö

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 15/2/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2120
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Samsung Galaxy Note5 ja S Pen.


  Samsungin kevään lippulaivat, Galaxy S7 ja S7 edge, nähdään virallisesti jo tämän viikon lopulla, mutta ensi syksynä esiteltävästä Galaxy Note 6:sta alkaa myös jo kantautua huhuja. Tuorein raportti väittää, että laitteessa olisi peräti kuuden gigatavun RAM-muisti ja hieman aiempaa isompi näyttö.

  [​IMG]
  Samsungin LPDDR4-muisti


  Samsung aloitti viime syksynä uusien 12 gigatavun LPDDR4 -muistien valmistamisen. Yhtiö kehui tuolloin, että samainen teknologia mahdollistaa myös vähävirtaisten kuuden gigatavun RAM-muistien tuomisen seuraavan sukupolven mobiililaitteisiin. Mikäli SamMobilen nyt raportoimiin huhuihin on uskominen, ”seuraavan sukupolven mobiililaite” tarkoittaisi juuri Galaxy Note 6:a. Neljän gigatavun RAM-muisti alkaa olla jo arkipäivää nykyisissä Android-laitteissa, joten kuuden gigatavun muisti saattaisi olla yksi tulevan Noten myyntivalteista.

  Toinen mielenkiintoinen huhu koskee Note 6:n näyttöä, jonka sanotaan olevan tyypiltään RGB AMOLED. Samsung käytti kyseistä teknologiaa Galaxy S II:ssa Super AMOLED Plus -nimellä, mutta luopui sittemmin sen käytöstä. Sen etuina ovat Samsungin Super AMOLED -näyttöihin verrattuna parempi kirkkaus ja tarkkuus, mutta vastaavasti sen käyttöikä on huonompi. Ilmeisesti Samsungilla on kehitetty teknologiaa kestävämpään suuntaan, sillä Note 6:n sanotaan saavan juuri RGB AMOLED -näytön, aiempien Diamond PenTile -näyttöjen sijaan. Lisäksi Note 6:n näytön sanotaan olevan erityisen ohut, mikä voisi tuoda lisää tilaa isommalle akulle, ja näytön kooksi kerrotaan 5,8 tuumaa, eli aavistuksen enemmän kuin 5,7-tuumaisessa Note 5:ssä.

  Muita Note 6:n huhuttuja ominaisuuksia ovat 64:n ja 128 gigatavun tallennustilat, kaksi erilaista järjestelmäpiiriä sekä ”Super OIS” -kuvanvakautuksella varustettu 12 megapikselin takakamera.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju