Mobiili.fi Samsung Galaxy Note 6 saamassa USB-C -liitännän

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 2/5/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2114
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Galaxy S6 edge+ ja Galaxy Note5.


  Samsungin myyntiä tänä vuonna ovat kiihdyttäneet keväällä julkaistut Galaxy S7 -mallit, ja ensi syksynä on korealaisjätiltä jälleen odotettavissa uusi malli Galaxy Note -sarjaan. Huhujen mukaan Galaxy Note 6 tulee lainaamaan muutamia S7-malleista tuttuja jippoja, kuten vedenpitävyyden, mutta uusiakin tuulia on odotettavissa. Tuoreen raportin mukaan Note 6 olisi ensimmäinen Samsungin puhelin, josta löytyisi USB Type-C -liitäntä.

  Galaxy Note 6:n USB-liitännästä uutisoi Samsung-asioista hyvin perillä oleva SamMobile. Sen mukaan varmaa on, että Note 6 tulee saamaan USB-C -liitännän, mutta epäselvää on, tukeeko laite USB 3.1 -standardia vai mahdollisesti vanhempaa standardia. SamMobilen mukaan USB 3.1 -tuki olisi kuitenkin looginen valinta, sillä siihen sisältyvät muun muassa USB Power Delivery 2.0 nopeaa lataamista varten sekä videosignaalin siirto HDMI- ja DisplayPort-yhteensopiviin laitteisiin.

  Esiin nousee myös kysymys Gear VR -virtuaalilaseista. Nykyiset Gear VR -lasit yhdistyvät puhelimeen micro-USB -liittimen kautta, ja USB-C:n käyttäminen Note 6:ssa tarkoittaisi, että Samsungin pitäisi julkaista uusi versio Gear VR:stä, mikäli se haluaa tarjota virtuaalitodellisuutta myös Note 6:n ostajille.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju