• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Myyty Samsung Galaxy note 4

Tila
Ei auki vastauksille.

jussihir

Aktiivinen jäsen
Palaute - 100%
1   0   0
Liittynyt
29.9.2012
Viestit
8
Reaktiopisteet
0
Puhelinmalli
Samsung Galaxy Note
Takuu
Ei ole
Kuitti
ei
Väri
kulta
Tallennustila
32 gb
Kunto
hyvä
Vaihto
ei
Hintapyyntö
195 €
Sijainti
Joensuu
Toimitustavat
Posti, nouto
Myyjän nimi
Jussi
Myyjän sähköposti
jussi.hirvone@gmail.com
Myynnissä hyväkuntoinen note 4, ei mitään isompia jälkiä, Ostettu saunalahdelta 11/2014.
Lasikalvo ollut aina paikoillaan. Suojana s view cover jossa kulumaa reunoissa, mukaan pari uutta kiinanmallia. Halukkaille voin laittaa lisäkuvia joku päivä. Joutavana heti kun uusi puhelin tulee.
 

Liitteet

 • 20170426_174104_resized.jpg
  20170426_174104_resized.jpg
  349.3 KB · Katsottu: 115

jussihir

Aktiivinen jäsen
Palaute - 100%
1   0   0
Liittynyt
29.9.2012
Viestit
8
Reaktiopisteet
0
Puhelinmalli
Samsung Galaxy Note
Vielä ois joutavana.
 

Toppe

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
21   0   0
Liittynyt
23.2.2008
Viestit
100
Reaktiopisteet
16
Onko korjattu tyyppivika, eli vaihdettu emolevy?
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom