Mobiili.fi Samsung Galaxy Note 4 saamassa Android Marshmallowin lähiaikoina

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 8/4/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2159
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Samsung on tiettävästi aloittanut Galaxy Note 4 -laitteiden Android 6.0 Marshmallow -päivitykset eri puolilla maailmaa. Ainakin mallinumerolla N910C valmistetut Note 4 -laitteet ovat Euroopassa jo alkaneet saada päivityksiä uusimpaan Android-versioon.

  Samsungin syksyn 2014 huippumalli Galaxy Note 4 sai Android 5.1.1 Lollipop -päivityksen viime syksynä, mutta samoihin aikoihin tuli myös tietoa, että laite kuuluisi Android Marshmallow -päivitysten piiriin. Nyt uusimman Androidin jakelu on alkanut, ja oletettavasti saapuu lähiaikoina myös suomalaisille Note 4 -laitteille.

  [​IMG]

  SamMobilen mukaan Marshmallow päivittää Note 4:n Android-versioon 6.0.1, ja päivityspaketti on kooltaan noin 1,3 gigatavua. Marshmallow on toiminut mainiosti ainakin uudemmissa Samsungin huippumalleissa, joten se lienee varsin tervetullut uudistus myös Note 4:lle. Monien Marshmallowille ominaisten uudistusten lisäksi Note 4 saa tiettävästi uudemmasta Note5:stä tutun ominaisuuden, jossa S-penillä voi alkaa kirjoittamaan suoraan lukitulle näytölle, näyttöä erikseen välissä aktivoimatta.

  Android Marshmallow on myös ehtinyt jo esimerkiksi Samsung Galaxy S6 edge+:aan, mutta pienemmät Galaxy S6 -mallit odottavat päivitystä edelleen. Päivityksen piti Samsungin ilmoituksen mukaan saapua maaliskuussa, mutta aikataulu on päässyt venymään, eikä tällä hetkellä tarkkaa arviota päivitysten alkamisesta ole.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju