Myyty Samsung Galaxy Note 3, valkoinen + Qi - 329€

Keskustelu osiossa 'Myydään puhelimia', aloittaja jusutus, 21/10/14.

 1. jusutus

  jusutus Supermoderaattori, Vuoden foorumilainen 2011 Supermoderaattori

  Palaute - 100%
  84   0   0

  Liittynyt:
  5/10/08
  Viestit:
  8871
  Tykkäykset:
  2976
  Puhelinmalli:
  Note 5
  Takuu:
  ?
  Kuitti:
  pitäisi löytyä
  SIM-lukittu:
  ei
  Väri:
  valkoinen
  Kunto:
  erittäin hyvä
  Vaihto:
  EI VAIHTOA
  Hintapyyntö:
  329€
  Sijainti:
  Turku
  Toimitustavat:
  nouto, posti
  Myyjän nimi:
  Jussi S
  Myyjän sähköposti:
  jusutus1@gmail.com
  Myydään uuden tieltä erittäin siistikuntoinen ja hyvin palvellut Note 3, pidetty huolella. Ainoat mainittavat käytönjäljet ovat kehyksen hiushalkeama kynän kolon reunassa ja langattoman latauksen takakuoren (alkuperäinen kuori lähes käyttämätön) jälki, näkyvät kuvassa:

  [​IMG]

  Ostettu viime lokakuussa Suomesta, takuuta en lupaa varmaksi sillä puhelin on rootattu eli KNOX näyttää tilaa 0x1. ROM on vakio josta karsittu Samsungin omia softia pois. Etäisyysanturin pölyongelma korjattu pysyvästi lisäämällä tiiviste anturin ympärille, toiminut sen jälkeen moitteetta.

  Lasiin asennettu SGP:n Glas.tR -lasisuoja, joka alkanut viime päivien aikana syystä tai toisesta irrota vasemmasta laidasta. Reuna on vielä kiinni mutta aivan reunan vieressä on kuplaa :eek: Tiedustelen tämän takuuvaihtomahdollisuutta vielä SGP:ltä. Asennus on tehty moitteettomasti eikä alla ole pölyä tms. Ennen tuota suojaa käytössä ollut Vikuiti ADQC27 -suojakalvo, joka asennettu heti uutena - näyttö on siis 100% virheetön.

  Mukana seuraa alkuperäisten varusteitten ohella valkoinen langattoman latauksen takakuori sekä valkoinen langattomalla latauksella varustettu S View -flippi, molemmat Samsungin alkuperäisiä varusteita ja uusien hinta 100€ korvilla. Flipin mukaan lisäksi SGP:n erillinen magneetti jolla kansi pysyy nätisti kiinni. Mukana tulee myös toinen alkuperäinen akku, nykyistä käytetty n. kolme viikkoa.

  Kehyksen hiushalkeamaa lukuunottamatta todella siistissä kunnossa oleva Note, siistimpää käytettyä tuskin helpolla löydät. Käytetty 99-prosenttisesti langatonta latausta eli USB-liitin ei ole käytössä kulunut. Kuvia saa pyytämällä, mutta ei tosiaan merkittävästi uudesta eroa :cool: Ei vaihtoa muuhun kuin euroihin, eikä ole pakkomyynnissä eli kakkosella alkavat tarjoukset saa jättää tekemättä, kiitos.
   
 2. jusutus

  jusutus Supermoderaattori, Vuoden foorumilainen 2011 Supermoderaattori

  Palaute - 100%
  84   0   0

  Liittynyt:
  5/10/08
  Viestit:
  8871
  Tykkäykset:
  2976
  Puhelinmalli:
  Note 5
  Ylöspäin.

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]

  [​IMG]
   
  Viimeksi muokattu: 29/10/14

Jaa tämä viestiketju