Myyty Samsung Galaxy Note 3, valkoinen + Qi - 329€

Tila
Ei auki vastauksille.

jusutus

Supermoderaattori, Vuoden foorumilainen 2011
Supermoderaattori
Palaute - 100%
87   0   0
Liittynyt
5.10.2008
Viestit
9216
Reaktiopisteet
3521
Puhelinmalli
Note 8
Takuu
?
Kuitti
pitäisi löytyä
SIM-lukittu
ei
Väri
valkoinen
Tallennustila
-
Kunto
erittäin hyvä
Vaihto
EI VAIHTOA
Hintapyyntö
329€
Sijainti
Turku
Toimitustavat
nouto, posti
Myydään uuden tieltä erittäin siistikuntoinen ja hyvin palvellut Note 3, pidetty huolella. Ainoat mainittavat käytönjäljet ovat kehyksen hiushalkeama kynän kolon reunassa ja langattoman latauksen takakuoren (alkuperäinen kuori lähes käyttämätön) jälki, näkyvät kuvassa:Ostettu viime lokakuussa Suomesta, takuuta en lupaa varmaksi sillä puhelin on rootattu eli KNOX näyttää tilaa 0x1. ROM on vakio josta karsittu Samsungin omia softia pois. Etäisyysanturin pölyongelma korjattu pysyvästi lisäämällä tiiviste anturin ympärille, toiminut sen jälkeen moitteetta.

Lasiin asennettu SGP:n Glas.tR -lasisuoja, joka alkanut viime päivien aikana syystä tai toisesta irrota vasemmasta laidasta. Reuna on vielä kiinni mutta aivan reunan vieressä on kuplaa :eek: Tiedustelen tämän takuuvaihtomahdollisuutta vielä SGP:ltä. Asennus on tehty moitteettomasti eikä alla ole pölyä tms. Ennen tuota suojaa käytössä ollut Vikuiti ADQC27 -suojakalvo, joka asennettu heti uutena - näyttö on siis 100% virheetön.

Mukana seuraa alkuperäisten varusteitten ohella valkoinen langattoman latauksen takakuori sekä valkoinen langattomalla latauksella varustettu S View -flippi, molemmat Samsungin alkuperäisiä varusteita ja uusien hinta 100€ korvilla. Flipin mukaan lisäksi SGP:n erillinen magneetti jolla kansi pysyy nätisti kiinni. Mukana tulee myös toinen alkuperäinen akku, nykyistä käytetty n. kolme viikkoa.

Kehyksen hiushalkeamaa lukuunottamatta todella siistissä kunnossa oleva Note, siistimpää käytettyä tuskin helpolla löydät. Käytetty 99-prosenttisesti langatonta latausta eli USB-liitin ei ole käytössä kulunut. Kuvia saa pyytämällä, mutta ei tosiaan merkittävästi uudesta eroa :cool: Ei vaihtoa muuhun kuin euroihin, eikä ole pakkomyynnissä eli kakkosella alkavat tarjoukset saa jättää tekemättä, kiitos.
 

jusutus

Supermoderaattori, Vuoden foorumilainen 2011
Supermoderaattori
Palaute - 100%
87   0   0
Liittynyt
5.10.2008
Viestit
9216
Reaktiopisteet
3521
Puhelinmalli
Note 8
Ylöspäin. 
Viimeksi muokattu:
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom