• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Myyty Samsung Galaxy Note 10 Lite (Aura Red) * 330€ *

Tila
Ei auki vastauksille.

FalcoLB

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
36   0   0
Liittynyt
4.7.2017
Viestit
757
Reaktiopisteet
1011
Puhelinmalli
¯\_(ツ)_/¯
Takuu
Kyllä, ostettu 31.3.2020 (Telia)
Kuitti
Kyllä
SIM-lukittu
Ei
Väri
Aura Red
Tallennustila
128
Kunto
Lähes uutta vastaava
Vaihto
Mahdollisesti
Hintapyyntö
330
Sijainti
Varkaus
Toimitustavat
Sovittavissa
Myyjän nimi
yv
Myyjän sähköposti
yv
Myyjän puhelinnumero
yv
Paremman puoliskon puolesta myyntiin 31.3.2020 ostettu punainen Sampan Note 10 Lite.

Kunto omaan silmään uutta vastaava, mutta koska käytettyä myydään niin siksi kuntomerkinnäksi lähes uutta vastaava.

Mukaan alkuperäinen paketti romuineen pois lukien kuulokkeet (saat toki mukaan, mutta olleet käytössä). Ostotosite/kuitti (Telia) löytyy sähköisenä minun nimissäni. Pakettiin voidaan laittaa myös vihreä keinonahkainen lompakkosuojakuori sekä ylimääräinen näytön suojakalvo.

Vaihtoja voi ehdottaa ainakin näihin, vaihdokin oltava kohtuu tuore, takuullinen ja virheetön.:
 • Sony Xperia 1 II
 • Mi 10 Pro
 • iPhone 11 / 11 Pro / XS / XS Max / XR / SE 2020
Kyselyt ja tarjoukset yv:llä.

Huom! Kuvissa pölyä.

20200706_095716.jpg 20200706_100046.jpg
 
Viimeksi muokattu:
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom