Samsung Galaxy Note 10.1 N8000 -ohjelmistopäivitys?

Keskustelu osiossa 'Tabletit', aloittaja strawberrycream, 25/1/14.

 1. strawberrycream

  0   0   0

  Liittynyt:
  25/1/14
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  iPhone 5S
  Kyseessä siis se vanhempi, 2012 heinäkuussa ilmestynyt malli. Samsungin sivuilla lukee, että päivitys Android 4.1 on saatavilla, mutta kun menen asetukset->tietoja laitteesta->ohjelmistopäivitys, niin sanoo heti "päivitystä ei ole saatavilla". Tällä hetkellä mun laitteessa on Android 4.0 ja haluisin vähän uudempaan, edes tohon 4.1:een. Tosiaan asetuksista päivitys ei onnistu.
  Googlettelin aikani ja kokeilin Kiesiä. Latasin sen, mutta en saa edelleenkään päivitettyä! Mun tietokone huomaa kyllä tabletin kun yhdistän sen siihen, mutta tabletti ei reagoi yhdistämiseen mitenkään. Ihan kuin ei edes yhdistäisi koko koneeseen. Oikealla tabletin alanurkassa olevan akku-kuvakkeen päällekin on tullut rasti?! Koneella kun koitan päivittää, niin joo, tulee alussa joku "saatavilla uudempi päivitys, haluatko päivittää?" -juttu ja sitten tulee jotain latauksia. Mutta sen jälkeen koko homma alkaa alusta! Taas tulee tuo päivityskysymys ja taas samat lataukset. Tabletissa ei tapahdu mitään.
  Mikä voisi olla vikana? En usko, että kyseisen tabletin päivitykset sentään vielä ovat loppu. Samsungin sivuilla tosiaan lukee, että saatavilla 4.1, ja lisäksi vielä kyseinen tabletti on sentään hieman uudempi kuin esim. S3 -puhelin, jolle tuli juuri uusin 4.4-päivitys.
   
 2. zige Bannattu tunnus

  Palaute - 97.6%
  121   3   0

  Liittynyt:
  11/8/08
  Viestit:
  6696
  Tykkäykset:
  1458
  Puhelinmalli:
  Jaa'a
  Millä koneella yrität päivittää (käyttis?)? N8000:lle on jo 3 päivitystä 4.1.2:sta, uusin tässä kuussa (XXCML2). Odinilla tietysti voit tuon päivittää, ei se vaikeata ole ja netistä löytyy ohjeetkin.
   
 3. strawberrycream

  0   0   0

  Liittynyt:
  25/1/14
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  iPhone 5S
  Tossa mun koneessa taitaa olla se windows vista, jos se nyt tuo oli nimeltään :D Kuitenkin aika vanha käyttis. Okei onko tuo Odin joku ladattava juttu koneeseen? Kiitos avusta! :)
   
 4. zige Bannattu tunnus

  Palaute - 97.6%
  121   3   0

  Liittynyt:
  11/8/08
  Viestit:
  6696
  Tykkäykset:
  1458
  Puhelinmalli:
  Jaa'a
  Juu on, odin v3.07 hakuun koneeseen ja lataat tän: http://terafile.co/1d0325148af1/N8000XXCML2_N8000NEECML1_NEE.zip ja tuon zipin sisällä olevan tar.md5-tiedoston asennat siihen. Eli sammutat tabletin, painat virtanäppäintä ja volume down pohjassa, sitten se kysyy plaaplaaplaata ja confirm tms. sit oot kohdassa jossa sulla lukee "downloading..." tms. ja pitäis robotti olla siinä taustalla. Kytket puhelimes koneeseen ja odotat että on asentanu kaikki ajurit tms., sen jälkeen avaat odinin, pitäis näkyä siitä että on yhdistänyt siihen (yhdessä ruuduista lukee COMjotakin). Purat zip-tiedostosta sen tar.md5-filun johonkin ja avaat sen odinilla "PDA"-kohdasta. Odotat vähän aikaa kun se miettii jotakin ja sen jälkeen painat "start" nappulaa ja odotat et se on tehny tehtävänsä :) Olipas sekavat ohjeet, kai saat selvää? Googlestakin löytyy kyllä helpot ohjeet ja youtubesta videoitakin.
   
 5. PPH1976

  0   0   0

  Liittynyt:
  2/8/09
  Viestit:
  9
  Tykkäykset:
  1
  Mulle tuli tuo 4.1.2 päivitys OTA:na. Sitä edellinen päivitys ei tullut ja jouduin sen hakemaan kiesillä. Mutta tämä 4.1.2 ei ole kyllä vakuuttanut, WiFi lakkasi toimimasta. Tai toimii se, mutta pätkii yhteyttä vähän väliä. Menee hermo tuon kanssa. Päivityksiä ei varmaankaan ole mahdollista kumota mitenkään? Kai tuo pitää takuuhuoltoon kuskata, ei tuon kanssa voi tehdä mitään kun joka välissä huutaa että ei ole yhteyttä, sitten pitää käyttää WiFi pois ja laittaa takaisin päälle niin taas toimii vähän aikaa. Luulisi että tällä päivitystahdilla nuo julkaisut olisi edes testattuja :(.
   

Jaa tämä viestiketju