Samsung Galaxy GT-I9000 - GPS -ongelma - GPS -asetukset

Keskustelu osiossa 'Samsung', aloittaja mattinen, 30/5/12.

 1. mattinen

  0   0   0

  Liittynyt:
  12/11/05
  Viestit:
  20
  Tykkäykset:
  0
  Puhelin on siis Samsung Galaxy GT-I9000 (firmware 2.3.3). Laitteessa on jo jonkin aikaa ollut ongelmia GPS-vastaanoton kanssa. Ensimmäisessä vaiheessa puhelin ei saanut satelliitteja lainkaan näkyviin (Olen testauksessa käyttänyt GPS Test Plus – ohjelmaa). Löysin sitten täältä http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=878970 ”Hard ware fixin”, jonka jälkeen puhelin alkoi jo löytää satelliitteja. Itse asiassa se löytää niitä Helsingin keskustassa varsin nopeasti n. 10 kpl. Ongelma on nyt kuitenkin se, että GPS ei saa lukitusta satelliitteihin. Joitakin sekunteja kestäviä lukituksia kyllä tulee, mutta käytännössä fixi jää saamatta.

  Itse en oikein keksi, mistä juttu vielä voisi kiikastaa. Lähinnä tulevat mieleen GPS-asetukset. Laitteen melko monipuolisiin GPS-asetuksiin ei toistaiseksi ole koskenut, ja kysyisinkin nyt muilta saman puhelimen omistajilta (joiden GPS toimii ongelmitta), millaiset GPS-asetukset teillä on?
   
 2. halcyon

  halcyon Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  25/10/02
  Viestit:
  1696
  Tykkäykset:
  223
  Itsellä on myös GPS-epävarma Galaxy S i9000. Olen kokeillut kaiken, myös maksullisen GPS Aids -ohjelman, joka lataa erilliset LTO/XTRA tiedostot.

  Ei auta. Tuon tarkkuus, fiksi ja lukitus ovat ihan olemattomia.

  Veikkaan, että on suunnittelu- ja/tai yksilövika.

  Itse laitan ainakin omani vielä takuuhuoltoon, kunhan saan uuden kapulan alle.

  Suosittelen sinulle samaa.
   
 3. mattinen

  0   0   0

  Liittynyt:
  12/11/05
  Viestit:
  20
  Tykkäykset:
  0
  Okei, kiitoksia "vertaistuesta". On aina lohdullista huomata, ettei ole ongelmiensa kanssa yksin, vaikka on tietysti ikävää, että toisillakin on samoja hässäköitä. Ja tosiaan, Galaxy i9000 taitaa olla yleisimminkin erikoistunut tähän GPS-ongelmaan. Sen verran paljon näkyy netissä olevan sitä koskevia mainintoja. Meikämannerheimi on saanut luurinsa perheen sisäisessä puhelinkierrätyksessä, eikä takuu ole voimassa. Sikäli kun haluaa puhelimessaan GPS-ominaisuutta käyttää, taitaa olla edessä uuden luurin hankinta. Yksi kohtuuhintainen vaihtoehto voisi olla tämä: http://www.gsmarena.com/samsung_galaxy_ace_2_i8160-review-752.php.
   
 4. Laum Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  3/7/04
  Viestit:
  276
  Tykkäykset:
  2
  Puhelinmalli:
  Samsung Galaxy S6 Edge
  Luurissasi on saletisti takuu voimassa, sillä julkaisustakin on alle 2v. Sarjanumeron perusteellahan ne katsotaan.
   

Jaa tämä viestiketju