Samsung Galaxy Gio ja tekstareitten kirjoittamisen sietämätön mahdottomuus

Keskustelu osiossa 'Samsung', aloittaja Janna, 18/6/11.

 1. Janna

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/11
  Viestit:
  3
  Tykkäykset:
  0
  Vaikka olen nainen, ja suht pienisorminen, ei viestien kirjoittaminen vaan onnistu... Siinä mielessä surkein puhelin ikinä! Suositeltiin Swypea, mutta ei siitäkään saa hyötyä irti, jos sormet vaan eivät osu oikeille näppäimille! Olisiko heittää jotain vinkkiä tähän? Miten ihmeessä kukaan pystyy kirjoittamaan tekstareita tuolla puhelimella?? Edes Kies ei tule tässä pelastukseksi.. edellisen puhelimeni (sekin Samsung) mukana tulleella ohjelmalla sentään pystyi lähettämään viestejä (tosin ei lukemaan, hassua sinänsä..). OmaSaunalahdessa pystyy lähettämään 20 viestiä kuukaudessa, mutta se on turhan vähän.
   
 2. jeppi

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/5/11
  Viestit:
  277
  Tykkäykset:
  10
  Puhelinmalli:
  Samsung Galaxy S II
  en tiedä onko Galaxy gio puhelimessa saman polun päässä asetukset mutta tässä on ainakin ratkaisu samsung galaxy s II kohdalla: asetukset ->kieli ja näppäimistö (->valitse kirjoitustapa -> samsung-näppäimistö) ->pystynäppäimistön tyypit-> 3x4 numeronäppäimistö

  tuolla siis vaihdetaan näppäimistö pystyasennossa samanlaiseksi kun tavallisessa kosketusnäytöttömässä puhelimessa, eli a, b ja c ovat toisessa (2) näppäimessä.

  toinen vaihtoehto on kääntää puhelin poikittain.
   
 3. Classh

  0   0   0

  Liittynyt:
  5/9/06
  Viestit:
  9
  Tykkäykset:
  0
  Ite oon imuroinu Marketista Smart keyboard pro:n, josta on myös kokeiluversio: Tolla näppiksen saa vähän siedettävämmäksi lähinnä siksi koska tolla on helpompaa kirjoittaa erikoismerkit. Varmaan muitakin hyviä näppiksiä on. Sitten puhelin poikittain kämmenten väliin ja peukaloilla nakuttaa ruutua, jolloin pystyy pienen reenin jälkeen suht hajoilematta kirjoittamaan viestejä.

  Millään muulla tavalla en ole onnistunut kirjottamaan mitään ilman, että kesken kaiken alkaa nousta höyry korvista ja viestin kirjoitus loppuu kesken. Ei tollakaan yhtä nopeasti kirjota kun vanhalla E51 fyysisellä perusnäppiksellä, mutta jotenkin sentään.
   
 4. sloberi

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/11
  Viestit:
  7
  Tykkäykset:
  0
  Firmware update

  Käytin myös aluksi jotain keyboard appia, tais olla smart keyboard tai keyboard pro, mutta firmwaren päivitys paransi tuota normaali näppäimistöä. Ainoa vaan, että enää ei suostu tuo näppäimistö kääntymään vaakatasoon, vaikka muuten esim. galleriassa se kääntäminen toimii.

  edit:
  En mielestäni tehnyt mitään, mutta vaakataso-näppäimistökin rupesi toimimaan. Ainakin kävin asetuksista kalibroimassa sen asento-sensorin uusiksi ja vaikka se jumiin jäikin ja puhelimen uudelleen käynnistämisen jälkeen ei vieläkään toiminut niin nyt se jostain syystä yhtäkkiä toimii.

  ps. ennen updatea kirosin vielä itsekin tuota kirjoittamisen hankaluutta, aattelin vaan että ehkä siihen täytyy vielä tottua kun tää on vasta ensimmäinen kosketusnäytöllinen puhelimeni, nyt pieni treeni ja tuo 2.3.3 asentaminen on tehnyt kirjoittamisen sujuvaksi. :)
   
 5. Janna

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/11
  Viestit:
  3
  Tykkäykset:
  0
  Kiitos vinkeistä! Onnistuihan se näppiksen vaihto kun otin ensin swypen pois päältä! Muuten se ei vaihtunut lainkaan. Muuten toimii aika hyvin, mutta välillä ei tunnu ottavan kirjaimia ja toisinaan taas ottaa liikaakin. :) Mutta kaipa tähän tottuu ajan mittaan... Muuten on kuitenkin hyvä puhelin mielestäni. Ainut, että akku ei kestä kovin pitkään.. varmaan johtunee siitä, että käytän toisinaan puhelinta modeemina?
  Osaisiko joku kertoa miten saan tuosta aloitusnäytöltä poistettua pari kuvaketta, jotka siinä oli jo ostettaessa? Osaan lisätä kyllä, mutta tuntuu että pois en sitten saakaan...
   
 6. Classh

  0   0   0

  Liittynyt:
  5/9/06
  Viestit:
  9
  Tykkäykset:
  0
  Paina sitä pitkään ja vedä roskakoriin.
   
 7. Janna

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/11
  Viestit:
  3
  Tykkäykset:
  0
  Kiitos!! :)
   

Jaa tämä viestiketju