• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Myyty Samsung Galaxy Fold 2 Bronze

Tila
Ei auki vastauksille.

pauno

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
83   0   0
Liittynyt
5.12.2010
Viestit
352
Reaktiopisteet
44
Puhelinmalli
Tiuhaan vaihtuva
Takuu
Kyllä
Kuitti
Kyllä
Ostopaikka
Power
Väri
Mystic Bronze
Tallennustila
256
Kunto
Hyvä
Vaihto
Ei
Hintapyyntö
629
Sijainti
Klaukkala
Toimitustavat
Mielellään naamatusten mutta katsotaan tapauskohtaisesti
Myyjän nimi
Panu
Itsellä vähälle käytölle jäänyt Fold 2 joutaa myyntiin. Puhelin hyvässä kunnossa. Etunäytössä löytyy jotain hiusnaarmua ja sisänäytön kalvossa sama homma. Saranan yläkulmassa pieni jälki jostain kopsahduksesta. Myyntipaketti, suojakuori ja kuitti mukaan. Laturi jäänyt edelliselle omistajalle.
Ostettu 3.10.2021 eli ei kovinkaan iäkäs laitos vielä.
 
Viimeksi muokattu:

pauno

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
83   0   0
Liittynyt
5.12.2010
Viestit
352
Reaktiopisteet
44
Puhelinmalli
Tiuhaan vaihtuva

pauno

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
83   0   0
Liittynyt
5.12.2010
Viestit
352
Reaktiopisteet
44
Puhelinmalli
Tiuhaan vaihtuva
Nosto ja vaihto pelkäksi myynniksi.
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom