1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

Samsung Galaxy Core Prime G360 vioista

Keskustelu osiossa 'Samsung', aloittaja YoHannes, 26/7/16.

 1. YoHannes

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/5/09
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Moikka,

  en ole ihan varma minkä alle tämä kuuluisi, mutta tosiaan ostin joskus viime vuonna pojalle Samsung Galaxy Core Prime G360 mallisen puhelimen, joka oli ihan ok peruspuhelin koulutaipaleen alkupuolella.
  No, sittemmin se ui pöntössä ja korvattiin edukkaammalla Huawein Y5 mallilla (joka on sekin ok, ei tosin toimi yhtä jouhevasti).

  Tuon uintireissun jälkeen otettiin kyllä akku irti ja availtiin kuoria, mutta kosketusnäyttö ei reagoi.
  Kuva kyllä näkyy ok, puhelin käynnistyy normaalisti, siitä kuuluu ääniä, kaikki mekaaniset painikkeet tuntuvat reagoivan ihan ok.
  Lähinnä ajattelin kysyä kastuneita kosketusnäyttöpuhelimia kohdanneilta, että voisiko vika olla vain kosketusnäyttöpaneelissa, kun se ei reagoi painalluksiin?
  Puhelinhan ei ollut kovin kallis ja ei sitä minnekään huoltoon kannata kiikuttaa.
  Nimittäin jos olisi mitenkään oletettavaa, että vain näyttö olisi kärsinyt niin uuden näytön näyttäisi saavan netistä aika pilkkahintaan ja itse vaihdettua ja puhelimesta vielä ihan kelpo varaluurin pojille.

  Eli onkohan tuollaisissa kastumistapauksissa + kosketusnäytön kuolemisessa enemmän kyse emolevyn viasta (joku oikosulku siruissa) vai voisiko olla, että vain kosketusnäyttö sai siipeensä?
  Jos emo on ottanut itseensä niin sitten menee jo sellaiseksi virittelyksi, että antaapi olla.
  Olisin ostanut saman puhelimen uudelleen pojalle, mutta koska oli jo vanha malli niin eipä niitä enää kaupoista löytynyt.
   
  Viimeksi moderaattorin editoima: 26/7/16

Jaa tämä viestiketju