Samsung Galaxy A7 2018 - kolmoiskamera vai S8+

Keskustelu osiossa 'Minkä puhelimen ostaisin?', aloittaja Ruotutorppa, 23/9/18.

 1. Ruotutorppa Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/3/13
  Viestit:
  6
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Samsung Galaxy S6
  Istu ja pala, ovat päättäneet ottaa paikkaansa takaisin kiinalaisilta tuomalla sopuhintaluokkaan laitteen, jossa mielenkiintoinen kameravalikoima. Tilasin jo Verkkokauppa.comista apparaatin, joka tullee hyllyyn 19.10. Mutta olenkohan valitsemassa oikein? Arvostan jos joku viitsii kommentoida!

  Vaihtoehdot (Samsung koska Gear 3 ranteessa)
  - S8+
  - A7 2018

  Prio 1: kamera

  Paperilla A7:n pitäisi kameran suhteen hassuttaa S8:n mutta näinköhän linssien taso ja prosessointi on samaa luokkaa?
  Uutukaisessa ei ole gyroskooppia eikä lämpötila-anturia mutta tällä itselle ei mitään merkitystä. Lennätän Mavicia ja tarvitsen S6:n tilalle suuremman akun ja muistikortin, isompi näyttö avittaa vanhaa miestä lentämästä kaseikkoon.

  Näillä raameilla, kumpi: perinteisemmän kameratekniikan S8+ vai tulokas A7?
  (jos musta kelpaa, S8+ irtoaa Saksassa jo aika mukavaan hintaan, ks www.idealo.de)

  Toistamiseen, kiitos jeesistä jo etukäteen!


  --
  VertaaPuhelimia.fi | Samsung Galaxy A7 (2018) vs. Samsung Galaxy S8+
   
  Viimeksi moderaattorin editoima: 26/9/18
 2. Tattoo Tunnettu jäsen

  Palaute - 87.5%
  7   1   0

  Liittynyt:
  4/7/12
  Viestit:
  770
  Tykkäykset:
  181
  Puhelinmalli:
  Huawei Nova 3 Iris Purple
  Ottaisin S8+ ihan pelkästään USB-C'n takia, varmasti myös paremmat kamerat löytyy siitä.
   
 3. Ruotutorppa Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/3/13
  Viestit:
  6
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Samsung Galaxy S6
  Kiitos nopeasta vastauksesta. Mutta tutkipa speksit: voisiko olla mahdollista, että tähän istutettava kameramoduli on sama, joka tulee S10:n mukana, lisättynä joillain turhaketoiminnoilla? Koska jotain pitää tiputtaa, muutama anturi ja vähän prosessoritehosta. Kiinalaiset on ryysineet hurjasti ja tämä voisi olla "kurinpalautus" myymällä kapeammalla katteella. Mene ja tiedä, vikaan meneminen harmittaa: aktiivisia sovelluksia on niin pirusti alkaen kodin valvonnasta ja sen takia hutivaihtoa ei viitsi tehdä. Ehkä palaamme juttuun....
   
 4. toozi Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  4/12/07
  Viestit:
  17
  Tykkäykset:
  3
  Kovin paljoa en kameroista ymmärrä, mutta gsm-arenasta speksit katsottuani ei kyllä vakuuta A7. Pääkamerassa ei Ois:sia? kennokoko oletettavasti joku 1,12 mikronia? Ilmeisesti yhdistetään hämäräkuvauksessa 4 yhdeksi ja yritetään näin saada enemmän valoa, mutta kennon pikselit on kuitenkin niitä pieniä ja en usko tämän juuri auttavan. Testeissä sitten selviää. Kakkoskamerassa 8Mpix ja superwide linssi eikä telelinssiä? Siis ilmeisesti wide ja superwide linssit ainoastaan? Tolla syvyyskameralla ilmeisesti haetaan parempaa bokeh-efektiä? Mitä muuta? Jos haluaa superwide linssiä, niin ehkä sitten, muuten mielestäni S8+:ssa parempi kamera.
   
  Ruotutorppa tykkää tästä.
 5. manu99 Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  16/12/08
  Viestit:
  114
  Tykkäykset:
  8
  OIS on ihan ehdoton, kannattaa lukea arvosteluja ja kaivaa tietoa varsinkin tuosta 'vakauttajasta'. Itse en ostais ilman tuota ominaisuutta.
   
  Ruotutorppa tykkää tästä.
 6. Ruotutorppa Aktiivinen jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/3/13
  Viestit:
  6
  Tykkäykset:
  0
  Puhelinmalli:
  Samsung Galaxy S6
  Kiitos toozi ja manu99! Kameran pitäisi olla mieluiten vielä vähän parempi kuin nykyinen S6:n kamera, joka on hämmästyttänyt laadullaan. Onkohan siinä sitten vakaaja, hämärässä käsivaralla syntyy asiallista jälkeä. Taisitte nyt antaa sen ratkaisevan tiedon - isot kiitokset. Ennakkotilasin laitteen (A7) myymälässä maksettavaksi, joten valintaa ei ole lukittu. Pitänee odottaa, että joku saa laitteen oikeasti testiin. S10 tulee sisältämään triplakameran, jonka syväterävyystoimintoa viimeksi eilen olisin kaivannut mutta onhan se kaupalliseesti päätön ajatus, että tarjottaisiin sama suorituskyky 350:n hinnalla kuin huippumallisssa, jota ei vielä ole edes julkaistu. Kennolla, vakaimella ja prosessoinnilla syntyy riittävä hajurako.
   

Jaa tämä viestiketju