• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Myyty Samsung Galaxy A3 2016

Tila
Ei auki vastauksille.

Benton

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
25   0   0
Liittynyt
1.8.2012
Viestit
198
Reaktiopisteet
12
Puhelinmalli
Vaihtuu jatkuvasti.
Takuu
10.12.2016 alkaen
Kuitti
Löytyypi
Väri
Kultainen
Tallennustila
16Gb
Kunto
Hyvä
Vaihto
Saa ehdottaa
Hintapyyntö
90
Sijainti
Seinäjoki
Toimitustavat
Nouto etusijalla
Myyjän nimi
Topi
Myyjän sähköposti
Yv
Myyjän puhelinnumero
Yv
Laitetaas tämä takaisin tänne. Käytettynä ostettu kultainen A3 2016 malli etsii uutta kotia. Mukaan kolme suojakuorta ja kuitti. Laturinkin saa tarvittaessa matkaan. Vaihtoja saa ehdotella. Nouto etusijalla.
 
Viimeksi muokattu:

Benton

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
25   0   0
Liittynyt
1.8.2012
Viestit
198
Reaktiopisteet
12
Puhelinmalli
Vaihtuu jatkuvasti.

Benton

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
25   0   0
Liittynyt
1.8.2012
Viestit
198
Reaktiopisteet
12
Puhelinmalli
Vaihtuu jatkuvasti.

Tikizi

Aktiivinen jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.11.2013
Viestit
29
Reaktiopisteet
9
Puhelinmalli
Oneplus 6T
Tarjotaan 65€ + postikulut.
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom