Samsung esitteli uuden maksupalvelun kotimaassaan

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
15419
Reaktiopisteet
104

Samsung Pay Rewards tarjoaa etuja Samsungin kumppanikauppiailta.


Samsung on esitellyt uuden Samsung Pay Mini -maksupalvelun kotimaassaan Etelä-Koreassa.

Pay Mini laajentaa aiemman kivijalkakaupoissa, ravintoloissa ja muissa korttimaksuissa toimineen Samsung Pay -maksupalvelun nyt myös verkko-ostoksiin. Samsung on aikeissa tuoda Pay Minin saataville myös muille kuin omille Android-laitteille.

Toistaiseksi Samsung Pay Mini tulee saataville 6. helmikuuta alkaen varsinaista lanseerausta edeltävässä esivaiheessa. Tietoa palvelun tulosta myös muihin maihin kuin Samsungin kotimaahan Etelä-Koreaan ei vielä ole. Alkuperäistä Samsung Pay -palvelua odotettiin alun perin jo viime vuonna Pohjoismaihin, mutta palvelun lanseeraus on viivästynyt.

Lisäksi Samsung laajentaa Pay-palveluaan myös Samsung Rewards -eduilla, joita voi saada ostoksista Samsungin kumppaniksi lähteneiltä kauppiailta.

Aiemman huhun mukaan Samsung olisi halunnut tuoda Pay Minin myös Applen iPhoneihin, mutta Apple hylkäsi sovelluksen pääsyn sen App Storeen ja Samsung vetäytyi suunnitelmistaan.

Applella on oma kilpaileva Apple Pay -maksupalvelunsa, jota voidaan iPhoneilla ja Apple Watcheilla käyttää NFC-lähimaksuun sekä lisäksi verkkomaksuihin iOS-laitteiden ohella nykyisin myös Maceilla. Samsung Pay on eronnut Applen ratkaisusta tuellaan myös MST-tekniikalle, jolloin se tukee monissa maissa vielä ainoastaan laajasti käytössä olevia vanhoja magneettijuovaan perustuvia maksupäätteitä.

Suomessa Apple Pay tai Samsung Pay eivät ole vielä tarjolla. Tulo tänne vaatisi sopimukset kortteja myöntävien pankkien kanssa.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom