Mobiili.fi Samsung esitteli Gear Fit2:n – itsenäistä musiikintoistoa ja kuntoseurantaa

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 3/6/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2139
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Samsung Gear Fit2.


  Samsung on odotusten mukaisesti julkistanut uuden Gear Fit2 -aktiivisuusrannekkeensa. Kolmessa värissä markkinoille saapuva rannelaite tarjoaa monipuolisia ominaisuuksia ja myös hieman itsenäisyyttä aktiiviselle liikkujalle.

  Gear Fit2 muistuttaa ulkoisesti alkuperäistä Gear Fit -ranneketta. Tällä kertaa 1,5 tuuman näyttö on kuitenkin kaarevampi ja uppoaa aiempaa sulavammin osaksi ranneketta. Värivaihtoehtoja on kolme: musta, vaaleanpunainen ja sininen.

  [​IMG]
  Gear Fit2:n tekniset tiedot.


  Luonnollisesti Fit2 näyttää aikaa, mutta laitteen pääpaino on kuntoilussa. IP68-suojaus, automaattinen harjoituksentunnistus, sykkeenmittaus ja sisäänrakennettu GPS-anturi lupaavat tehdä liikuntasuoritusten ja muun aktiivisuuden tarkkailusta vaivatonta. Ranneke yhdistyy puhelimeen Bluetoothin avulla, mutta mukavana lisänä Gear Fit2:ssa on myös itsenäinen musiikkisoitin ja pieni sisäinen tallennustila. Inspiroivan musiikin soittaminen treenin aikana onnistuu siis myös ilman puhelinta.

  Gear Fit2:n käyttöjärjestelmä on luonnollisesti Tizen. Samsungin mukaan ranneke toimii yhteen kaikkien Android 4.4 KitKatilla tai sitä uudemmalla versiolla varustettujen puhelinten kanssa. Gear Fit2 saapuu markkinoille 10. kesäkuuta alkaen.

  [​IMG]
  Gear Fit2:n asettaminen ranteeseen.

  [​IMG]
  Tarjolla on tuttuun tapaan lukuisia kellotauluja.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju