Samsung E2210B bluetooth ei toimi

Keskustelu osiossa 'Datatuotteet', aloittaja Omenamato, 1/10/09.

 1. Omenamato

  0   0   0

  Liittynyt:
  1/10/09
  Viestit:
  4
  Tykkäykset:
  0
  Ostin vähän aikaa sitten Samsungin puhelimen E2210. Ostin samalla myös bluetooth USB-sovittimen, jotta saisin puhelimeeni jonkin hienon soittoäänen ja taustakuvan. Asennus onnistui CD:n avulla hyvin ja ilman mitään ongelmia. Vasta, kun ohjelman avulla olisi pitänyt muodostaa yhteys puhelimeen, alkoi tökkiä. Ohjelma löytää puhelimen moitteetta, mutta kun se yrittää ottaa siihen yhteyttä tietokoneelle tulee ilmoitus "Palvelun haku epäonnistui." Myös kännykkä löytää tietokoneen, mutta sekään ei saa yhteyttä. Tietokone ilmoittaa verkkoyhteyden toimimattomuuden syyksi, että "verkkokaapelia ei ole kytketty".

  Puhelimessa on bluetooth v2.0 ja ostamani laite on v2.1, mutta paketin mukaan sen pitäisi toimia myös v2.0, v1.2 ja v1.1 kanssa. Missähän siis mahtaa olla vika? Tietokoneessa on Windows Xp. USB-sovittimen ostin Clas Ohlsonilta, maksoi ~15€, linkki.
   
 2. Omenamato

  0   0   0

  Liittynyt:
  1/10/09
  Viestit:
  4
  Tykkäykset:
  0
  Noniin, eli päivitystä tilanteeseen. Laite toimii nyt Linuxilla, mutta ei edelleenkään Windowsilla. Ilmeisesti siis mukana tullut ohjelma on huono(?). Pitänee etsiä parempi tilalle.
   
 3. Omenamato

  0   0   0

  Liittynyt:
  1/10/09
  Viestit:
  4
  Tykkäykset:
  0
  Ongelma selvitetty.
   

Jaa tämä viestiketju