Samsung E1360 HF ongelma.

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelimet', aloittaja kiksu30, 13/8/09.

 1. kiksu30

  0   0   0

  Liittynyt:
  24/5/09
  Viestit:
  8
  Tykkäykset:
  0
  Tänään tuli tuo puhelin jma händsfree postissa. HF ei kuitenkaan toimi, kun soitan puhelun vastaanottaja kuulee kyllä minut, mutta minä en kuule edes tuuttausta soiton alkaessa. Oikein tarkkaan kun kuuntelee niin ihan tosi vaimeasti kuuluu. Sitä tässä lähinä kysyn että kumpi on syypää vikaan, puhelin vai HF, kumpi lähtee huoltoon/vaihtoon? Osaisko joku sanoa. Puhelin ainakin toimii muuten ongelmitta.
   
 2. kimmo Vieras

  0   0   0

  ..kun et mitään kerro handsfreestäsi, niin menee arvailuksi, mutta ihan ensi alkuun etsisin itse jotain äänenvoimakkuudensäädintä siitä vekottimesta.
   
 3. kiksu30

  0   0   0

  Liittynyt:
  24/5/09
  Viestit:
  8
  Tykkäykset:
  0
  Yritin etsiä, mutta en löytänyt. Vastausnäppäin on vaan. HF:n tuotekoodi on AAEP305SBECSTD
   
 4. kimmo Vieras

  0   0   0

  Jeps, eipä tuossa taida mitään sellaista olla, kun ihan perushf:stä kyse..oletko nyt sitten koittanut puhelun aikana säätää luurisi äänenvoimakkuutta..selausnäppäintä ylös-/alaspäin painamalla ja miten toimivat tavalliset puhelut ilman handsfreetä?
   
 5. kiksu30

  0   0   0

  Liittynyt:
  24/5/09
  Viestit:
  8
  Tykkäykset:
  0
  Olen kokeillut, ei vaikutusta. Puhelut ilman HF:ää toimii erittäin hyvin, samoin kuin laturi joka tulee samaan paikkaan HF:än kanssa.
   
 6. kimmo Vieras

  0   0   0

  Mitä tuohon sitten osaa enää sanoa..minusta alkaa tuntua että jossain on jotain särki/lahna..:)
  Tuo lienee tavallinen monokuuloke, joten jos huonosti olisi paikoillaan, niin kuuluisiko ollenkaan? Tokihan voi koittaa liitintä kovasti paikoilleen painaa ja varmistua siitä että varmasti on paikoillaan.
  Kuulokkeet olisi hyvä testata toisella luurilla(mistä sellainen), kuten myös luurissasi toiset kuulokkeet.

  Eikös tämä ole kohtuullisen iäkäs luuri jo ja ostitko liikkeestä, vaiko yksityiseltä? Jos yksityiseltä, niin sitten ei taida olla mitään tehtävissä(jos ei myyjä suostu hyvityksiin), mutta jos liikkeestä, niin sitten sinne esittämään hfn toimintaa myyjälle.
  Itselläni on pari samsungin luuria(ei tosin samaa kuin sinulla), lisäksi joku langallinen handsfree..voin kokeilla miten ne pelittää(että saan käsityksen miten niiden kuulusi toimia) ja palata vielä tähän aiheeseen vaikkapa huomenissa.
   

Jaa tämä viestiketju