samsung E-330 ylimääräiset äänet

Keskustelu osiossa 'Samsung', aloittaja kauppias, 2/8/05.

 1. kauppias

  0   0   0

  Liittynyt:
  2/8/05
  Viestit:
  1
  Tykkäykset:
  0
  Onko kukaa keksiny vielä miten saa E-330 samsungista ylimääräiset "ilmoitus mölinät" pois. E-700 samsungista saa vastaavat äänet huoltovalikon kautta pois, mutta sama ei toimi E-330:ssa..
   
 2. tsoprano

  0   0   0

  Liittynyt:
  29/12/04
  Viestit:
  11
  Tykkäykset:
  0
  Pistä kokonaan äänettömälle/värinälle. Eli # pohjaan. Ei muuten taida onnistuu
   
 3. Ateisti

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/1/03
  Viestit:
  16
  Tykkäykset:
  0
  Ei onnistu puhelimen omilla asetuksilla, mutta pienellä oma-aloitteisuudella kylläkin. Seuraavassa ohjeet pähkinänkuoressa.

  Huom! Sanomattakin lienee selvää, etten ota mitään vastuuta, jos joku onnistuu näitä ohjeita noudattamalla puhelimensa rikkomaan. Ja takuuhan tässä myöskin menee. Akku kannattaa pitää aina hyvässä latingissa flash-operaatioiden aikana (jos varman päälle haluaa pelata, niin myös SIM ulos siksi aikaa).

  Hanki datakaapeli (mieluiten sarjaporttiin kytkettävä, myös USB saattaa toimia), lataa SGH Flasher/Dumper (versio 0.66dev0221 toimii tähän tarkoitukseen, mutta älä tee sillä mitään TFS(NAND)-operaatioita) ja ota sillä talteen puhelimesi firmware ("Dump firmware to BIN"). Ota varmuuskopio tiedostosta ja laita se talteen varmaan paikkaan.

  Seuraava vaihe on korvata firmwaren sisällä olevat info- & varoitusäänet tyhjällä äänitiedostolla. Onnistuu mm. Janukan väsäämällä softalla. Ota kopio .binistä, laita sen nimeksi muokattu.bin, ja avaa se em. ohjelmalla (puhelintyypiksi vaikka C100, jos listassa ei ole E330:aa), mene Polyphonic ringtones -tabille, paina "Firmware scan", jolloin ohjelma etsii .binin sisällä olevat äänet ja listaa ne.

  Seuraavat osoitteet ovat fw-versiosta E330XBEA4:

  Info-ääni: 0x00B4B331 -> 0x00B4B402 (210 tavua)
  Varoitusääni: 0x00B4B404 -> 0x00B4B4C4 (193 tavua)

  Valitse osoite listasta (tuplaklikkaamalla voit kuunnella sen, jos soitinasetus on kunnossa) ja paina Replace, jolloin aukeaa tiedoston avausdialogi. Valitse tyhjä .mmf-tiedosto (lataa täältä). Korvaa tarvittavat äänet samalla tavalla ja tallenna muutokset.

  Sitten vain flashaat muokatun firmwaren SGHFD:n "Flash two BIN differences" napilla antaen ohjelmalle alkuperäisen ja muokatun .binin tiedostopolut. Tällöin ohjelma flashaa vain tarvittavat muutokset verrattuna alkuperäiseen, eikä koko 14 megan tiedostoa (säästää huomattavasti aikaa).

  Ja voilà, ei enää ärsyttäviä merkkiääniä.
   

Jaa tämä viestiketju