Samsung D600E Edge + muistikorttiongelma

Keskustelu osiossa 'Samsung', aloittaja ihottuma, 9/11/06.

 1. ihottuma

  0   0   0

  Liittynyt:
  9/11/06
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Eli eli, tuollainen puhelin löytyy, ja posti kantoi kotiin 1gb muistikortin.
  Kortin asennus ei paljoa vaatinut, ja puhelin ymmärsi yskän heti.

  Ongelmaksi tuli tämän jälkeen tuo muistikortin paikallistaminen tuossa PC-Studio softassa. Eli softa on asennettu, ja haettu kaikki mahdolliset päivitykset. Puhelimen saa hienosti yhdistettyä, ja BT-yhteys toimii moitteetta, eli puhelimen omaan muistiin pystyy lisäämään tiedostoja jne.
  Muistikortti ei vaan näy missään listoissa, vaikka puhelimesta on valittu muistikortin kohdalta Asetukset -> Bluethooth jakaminen, jolloin puhelin kertoo että koko muistikortti pitäisi olla jaetuna BT:llä.

  Löytyykö kenties tuohon PC-Studio softaan joitain lisäosia, millä muistikortin saa pelittämään, vai onko pitääkö korttia tosiaan käyttää aina kortinlukijan kautta koneessa?
   
 2. Johan_

  Johan_

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/9/06
  Viestit:
  605
  Tykkäykset:
  1
  Puhelinmalli:
  Lumia 925
  Samsungin softaan ei ainakaaan "virallisia" laajennuksia saa, eli muistikorttia ei voi lukea softan avulla. Jos BT:lla haluaa tiedostoja siirtää se tapahtuu BT:n oman softan avulla. Itselläni on Conceptronicin softa, ja sieltä "File transfer" osiosta voi muistikortinkin tiedostoja selata.
   
 3. ihottuma

  0   0   0

  Liittynyt:
  9/11/06
  Viestit:
  2
  Tykkäykset:
  0
  Siis kyllä tuohon puhelimen omaan muistiin pystyy BT:llä siirtämään tiedostoja ihan helposti, mutta muistikorttia se ei löydä, vaikka asetuksissa on selvästi kohta, että kortin saa jaettua BT:llä käyttöön.
   
 4. Johan_

  Johan_

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/9/06
  Viestit:
  605
  Tykkäykset:
  1
  Puhelinmalli:
  Lumia 925
  Korjasin tuohon ekaankin viestiin:

  Eli siis ainakin minun koneella olevalla, usb-donglen mukana tulleella BTsoftalla voi selata myös kortin tiedostoja, jos ne on jaettu.
   

Jaa tämä viestiketju