Samsung D500

Keskustelu osiossa 'Samsung', aloittaja blender, 11/8/05.

 1. blender

  0   0   0

  Liittynyt:
  16/5/05
  Viestit:
  20
  Tykkäykset:
  0
  Tervehdys!
  Mitä toimintoja on ko. puhelimen kansinäppäimistössä? Voiko vastata, soittaa (tallennetut numerot) ja puhua kannen ollessa suljettuna? Lisäksi kysyisin vielä, kuinka jämäkkä tuo puhelin on. Onko liukukannessa huomattavaa klappia ja millainen tuntuma on näppiksessä? Myös näytön laatu kiinnostaa. Olen kuullut, että näyttölasi olisi kovemmasta aineesta väsätty, kun perinteinen helposti naarmuuntuva muovipleksi.
   
 2. Spaceman

  0   0   0

  Liittynyt:
  13/9/04
  Viestit:
  441
  Tykkäykset:
  0
  Mitä toimintoihin tulee niin kuka tahansa saa ladattua netistä ko. mallin käyttöohjeen, joten sieltä varmasti löytyy vastaukset. Itse käytin vajaan puolivuotta puhelinta ja liukumekanismissa ei ole klappia. Myöskään en onnistunut pahemmin näytön lasia naarmuttamaan vaikka se on ollut taskussa avaimien kanssa jne.
   
 3. blender

  0   0   0

  Liittynyt:
  16/5/05
  Viestit:
  20
  Tykkäykset:
  0
  Tiedän kyllä käyttöohjeiden latausmahdollisuudesta, mutta jos olet käyttänyt ko. puhelinta puoli vuotta, niin tiedät varmasti vastauksen kysymyksiini toiminnoista, kannen ollessa suljettu. Lähinnä kiinnostaa voiko puhelimella soittaa (tallennetut nimet) vastata ja puhua kannen ollessa alhaalla.
   
 4. Omenanraato

  Omenanraato Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  1   0   0

  Liittynyt:
  11/12/02
  Viestit:
  20035
  Tykkäykset:
  843
  Puhelinmalli:
  iPhone 6+ 16GB Silver
  puhelimen ollessa kiinni voi käyttää kaikkia toimintoja paitsi niitä missä tarvitsee numeronäppäimiä, kuten tekstarit yms.

  eli pääset valikois liikkumaan, soittelemaan jne. puheluun voi myös puhua läpän ollessa kiinni (tosin sopii joka tilanteessa paljon paremmin käteen kun aukaisee).

  ainut miinus on siinä et ku vedät läpän kiinni ni menee tietysti näppäinlukko päälle (Tosin tänkin saa pois jos haluaa), ja sen saa siit aukaistua, mutta jos haluat sen takaisin lukkoon niin se ei onnistukkaan näppäimistä vaan täytyy avata kansi ja sulkea niin menee lukko päälle
   
 5. blender

  0   0   0

  Liittynyt:
  16/5/05
  Viestit:
  20
  Tykkäykset:
  0
  Kiitti Mäksä tyhjentävästä vastauksesta. Juuri tuota tietoa kaipasin
  Mukavaa loppukesää!
   

Jaa tämä viestiketju