Samsung B2700 ja bluetooth-headset

Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
30.12.2009
Viestit
3
Reaktiopisteet
0
Ostin Verkkokauppa.comista halpisheadsetin No. 95. Nyt pitäisi saada se vielä toimimaan Samsung B2700:n kanssa.

Headsetti on ladattu. Käyttöopas sanoo näin:

"Käynnistä puhelimesta Bluetooth-laitteiden haku. Kun laite nimeltä "N95" on löydetty, parita puhelin tämän kanssa niin yhteys on valmis. Mikäli haluat parittaa headsetin jonkin muun laitteen kanssa, pidä vastauspainiketta pohjassa kunnes indikaatiovalo palaa kiinteästi sinisenä ja suorita tämän jälkeen paritus uudestaan toisella puhelimella."

Samsungissa on luonnollisesti bluetooth valittu. Kun headsetti on "tavallisesti" päällä eli vilkuttaa harvakseltaan sinistä valoa, puhelin ei löydä sitä. Kun turvaudutaan käyttöoppaan toiseen vaihtoehtoon eli pidetään headsetin painiketta alhaalla, kännykkä löytää laitteen N95. Yhdistettäessä kännykkä kysyy PIN-koodia. Kun annan kännykän PIN-koodin, kännykkä sanoo "yhdistetään" ja heti sen perään "Pariliitos ei onnistu: N95. Yritetäänkö uudelleen?"

Kokeilin, löytääkö läppäri N95:n silloin, kun siinä palaa sininen valo. Kyllä löytää, mutta yhteyttä yrittäessä tulee ilmoitus "Kohteelle N95 ei löytynyt palveluita: Tapahtui suojausvirhe. Pari on ehkä muodostettava uudelleen." PIN-koodikentän jättäminen tyhjäksi ei auta, ei myöskään koodi 1234 (eikä puhelimen PIN-koodi).

Osaako joku sanoa, mistä tässä on kyse? Headsetille ei tietenkään mitään PIN-koodia ole annettu. Olisiko halpisheadset yksinkertaisesti viallinen, vai onko kännykän ja läppärin asetuksissa jotain, mitä en ole tullut ajatelleeksi?

Verkkokaupan myyjä sanoi tämän toimivan Samsungin kanssa, mutta eivät hekään aina ole perillä asioista. Saattaahan olla, että tähän kännykkään käy vain jokin nimenomaan sitä varten suunniteltu headsetti.
 
Top Bottom