Mobiili.fi Samsung avannut lentokenttäpisteitä lennoilla kielletyn Galaxy Note7:n vaihtoon

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 18/10/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2083
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Yhdysvalloissa kärähtänyt Note7-vaihtolaite Andrew Zuisin ottamassa kuvassa.


  Samsung on ryhtynyt avaamaan myös lentokentille vaihtopisteitä, joissa Galaxy Note7 -puhelimestaan pääsee eroon.

  Pisteiden avautumisista on raportoitu jo ainakin Etelä-Koreassa, Australiassa ja Yhdysvalloissa. Lisäksi Samsung on vahvistanut avaavansa vastaavia pisteitä myös muilla lentokentillä ympäri maailman.

  Vaihtopisteille lentokentällä nousi tarve sen jälkeen, kun Yhdysvalloissa Galaxy Note7 kiellettiin kaikilta lennoilta maassa. Muuallakin viranomaiset ja lentoyhtiöt ovat ottaneet käyttöön vastaavia täyskieltoja – myös suomalainen Finnair kielsi Note7:n samantien täysin kaikilla lennoillaan.

  Jos Galaxy Note7:n kanssa yrittää lentokoneeseen, on lentoyhtiön evättävä matkustajalta pääsy lennolle, ohjeistetaan Yhdysvaltojen määräyksessä. Note7:n viemisestä lentokoneeseen voi matkustajalle olla seuraamuksena sakkoja tai jopa rikossyyte.

  Ainakin osa Samsungin pisteistä tarjoaa toistaiseksi vain rahat takaisin palautettavasta Galaxy Note7:stä. Todennäköisesti myös Note7:n tilalle tarjottavia Galaxy S7 -laitteita on mahdollisesti tulossa pisteisiin.

  Samsung Galaxy Note7 on takaisinkutsuttu kahdesti. Vielä toistaiseksi tuntemattomasta syystä puhelimet voivat ylikuumeta, kärähtää tai jopa syttyä räjähtävästi palamaan. Samsung on ohjeistanut kaikkia Note7:n käyttäjiä sammuttamaan sen ja lopettamaan käytön. Galaxy Note7:n tuotanto ja myynti on myös pysyvästi lopetettu.

  Suomessa Galaxy Note7:n toimitukset ja myynti eivät ehtineet alkaa missään vaiheessa.


  Uudempien jo turvallisiksi luultujen Galaxy Note7 -puhelinten räjähdyskierre alkoi kärähtämisellä lentokoneessa, joka johti vajaat kaksi viikkoa sitten portilla olleen lentokoneen evakuointiin.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju