Mobiili.fi Samsung avaa huomenna neljännen elämysmyymälän Suomeen – huipputarjouksia ja Galaxy S6:n...

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 15/10/15.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2083
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]

  Samsung on tänään kertonut tiedotteessaan, että se avaa huomenna uuden Experience Storen Tampereelle. Kyseessä on Suomen neljäs lippulaivamyymälä. Tällä hetkellä Experience Storeja on Helsingissä, Turussa ja Oulussa. Myymälä on toteutettu yhteistyössä operaattori DNA:n kanssa.

  Tampereella Hämeenkatu 3:ssa uusi Experience Store aukeaa huomenna, 16. lokakuuta kello 10.00. Luvassa on paljon erilaisia tarjouksia ja vieraita. ”Nyt myös tamperelaiset saavat oman täyden palvelun elämysmyymälän, jossa pääsee kokeilemaan, miten eri tuoteryhmien laitteet toimivat saumattomasti yhteen ja helpottavat arkea. Toivotamme kaikki tervetulleeksi juhlistamaan avajaisia tulevana perjantaina ja lauantaina”, toteaa Samsungin maajohtaja Peter Roos.

  [​IMG]
  Kuva Samsungin Turun Experience Storesta


  Experience Storeissa ihmiset voivat tarkastella Samsungin parhaita tuotteita jo ennen niiden myyntiintuloa. Huomenna ihmiset voivat katsastaa uuden Gear S2 -älykellon. Sekä perjantaina että lauantaina 50 ensimmäiselle asiakkaalle jaetaan lahjapussit. Neljä onnekasta löytävät pussista uuden Galaxy Tab S2 -tabletin. Galaxy S6 -tuoteperheen puhelinten ostajat saavat taasen 300 euron arvoisen 32-tuumaisen HD-television kaupan päälle. Perjantaina ja lauantaina on myös monia muita tarjouksia ja tuotteita arvotaan asiakkaiden kesken.

  Avajaisiin tulee myös Tampereen jääkiekkojoukkueista tuttuja kasvoja. Alkuiltapäivästä voi käydä moikkaamassa Tapparan tähtipelaajia Jani Lajusta ja Veli-Matti Savinaista. Neljän jälkeen paikan päällä pyörivät Ilveksen pelaajat Sami Sandell ja Joonas Vihko.

  ”Neljännen Samsung Experience Storen avaamisesta oli helppo tehdä päätös Helsingin, Turun ja Oulun myymälöiden hyvien kokemusten perusteella. Olemme erittäin mielellämme kumppanina mahdollistamassa elämysmyymälän avaamisen nyt vuorostaan Tampereelle. Samsungin laitteet pysyvät myyntitilastojemme kärkipaikoilla kuukaudesta toiseen, ja tämä erikoismyymälä tuo käyttäjille merkittävää lisäarvoa. Haluamme tarjota paljon uusia ideoita laitteiden käyttämiseksi arjen helpottajina ja viihdyttäjinä”, kertoo DNA Kaupan toimitusjohtaja Sami Aavikko.

  [​IMG]

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju