Sammuileeko iPhone 6s tai iPhone 6 -puhelimesi yllättäen? Tuorein päivitys vähentää ongelmia

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
15395
Reaktiopisteet
103

iPhone 6s:n akku iFixitin kuvassa.


Applen tuorein iOS 10.2.1 -päivitys on vähentänyt merkittävästi iPhone 6 ja iPhone 6s -puhelinten yllättäviä sammumisia, Apple kertoi nyt TechCrunchille.

Applen mukaan sen iOS 10.2.1:ssä käyttöön ottama prosessi on vähentänyt iPhone 6s -puhelinten yllättäviä sammumisia 80 prosentilla ja iPhone 6 -puhelinten 70 prosentilla. Apple kuvailee lisäksi ongelmia kokeneen käyttäjäjoukon olleen pieni alun alkaenkin.

Erityisesti iPhone 6s on ollut viime viikkoina otsikoissa akkuongelmien takia. Apple on myös aloittanut akkujen vaihto-ohjelman iPhone 6s:lle, jotka on valmistettu syys-lokakuussa 2015. Nyt esillä oleva ongelma on laajempi ja koskee useampia puhelimia kuin vain akkujen vaihto-ohjelmaan kuuluvia.

Sammumisten vähentämisen ohella Applen korjaus mahdollistaa iPhone 6s -puhelinten käynnistämisen uudelleen sen sammuessa ilman kytkemistä virtalähteeseen. Mahdollisuus on tulossa myös iPhone 6 -puhelimiin.

Sammumisongelma kytkeytyy ilmeisesti ikääntyneiden ja suorituskyvyltään heikentyneiden akkujen epätasaiseen virran antoon äkillisissä virtapiikeissä.

Apple aikoo alkaa myös varoittaa tarpeesta vaihtaa kulunut akku uuteen uudessa ilmoituksessa asetuksissa lähipäivinä.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom