Mobiili.fi Salo sykkii taas – Turing aloitti puhelintuotannon

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 19/4/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2148
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]Kotimaamme kannalta kevään mielenkiintoisimpia uutisia on ollut yhdysvaltalaisen Turing-puhelimen valmistuksen saapuminen Suomeen. Nyt laitevalmistus on viimein alkanut, eli Salosta virtaa jälleen matkapuhelimia markkinoille.

  Turing Robotic Industries ilmoitti helmikuussa siirtävänsä sekä turvallisen Turing-puhelimensa valmistuksen että koko pääkonttorinsa Suomeen. Majapaikka tuotannolle löytyi Salosta Nokian vanhalta tehdasalueelta. Muuton syiksi annettiin Suomen yksityisyyttä suojaava lainsäädäntö ja Salon pitkä puhelinhistoria.

  Salossa alkavan työn tuloksena syntyy Turing-puhelin, joka keskittyy turvallisuuteen. Turing valmistetaan terästäkin vahvemmaksi kehutusta metalliseoksesta ja Androidin sijaan laite hyödyntää Jollan Sailfish OS -käyttöjärjestelmää.

  Kyseessä on jo kolmas tietoturvapuhelinprojekti, jossa yhtiön toimitusjohtaja on mukana. Aiemmat projektit eivät sujuneet ruusuisesti.

  Turingin tulevaisuus näyttää kuitenkin valoisammalta, sillä laitteen valmistus on nyt Ylen mukaan aloitettu. Puhelintoimitusten on määrä alkaa jo huhtikuun lopulla. Toimitusten ohella Turing Robotic Industriesin on määrä aloittaa laajemmat rekrytoinnit toukokuussa.

  [​IMG]
  Turing Phone valmistetaan Salossa.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju