Mobiili.fi Salesforce ostaa Quipin – uuden ajan toimisto- ja yhteistyöpilvipalvelun, ”kauppahinta noin...

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 2/8/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2092
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Quip + Salesforce.


  Pilvipalvelujen pioneeri Salesforce.com ostaa modernin, uuden ajan toimisto- ja yhteistyöpilvipalvelua kehittäneen Quipin.

  TechCrunchin mukaan kauppahinta olisi noin 750 miljoonaa dollaria. Salesforcen antaman tiedoksiannon mukaan se antaa kaupassa uusia osakkeita 582 miljoonan dollarin arvosta Quipin omistajille. Salesforce Ventures -riskisijoitusyksikkö on sijoittanut aikanaan Quipin, joten Salesforcella oli pieni siivu yhtiöstä jo entuudestaan. Lisäksi nyt maksettavan kauppahinnan jatkoksi kokonaisuudessa maksettava korvaus voi sisältää esimerkiksi työntekijöille suunnattavia kannustinpaketteja.

  Facebookin entisen teknologiajohtajan Bret Taylorin vuonna 2012 perustamaa Quipia voidaan pitää eräänlaisena modernina versiona Officesta. Se ei perustu vanhaan tiedostokeskeiseen maailmaan, vaan asiakirjat ovat eläviä kokonaisuuksia, jotka on jatkuvasti tallennettu pilveen ja joihin pääsee käsiksi eri laitteista. Lisäksi kokonaisuuteen yhdistyvät viestitoiminnot.

  Quip-sovellus on saatavilla App Storesta Apple-laitteille ja Google Playsta Androidille. Lisäksi palvelu on tarjolla asennettavana sovelluksena myös Windows 10:lle sekä Macille ja sitä voi käyttää myös verkkoselaimella.

  Palvelu on perusversiossaan ilmainen, mutta suuremmille tiimeille maksullinen.

  Taylorin blogimerkinnän mukaan palveluja voidaan nyt osana Salesforcea laajentaa nopeammin.

  Salesforcen tiedetään tavoitelleen myös huomattavasti suurempaa yrityskauppaa, LinkedInin ostoa, mutta se päätyi Microsoftille 26,2 miljardilla dollarilla. Salesforce itse on viime aikoina ostanut verkkokaupan järjestelmiä kehittävän Demandwaren 2,8 miljardilla dollarilla.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju