Salattu harvojen ja kutsuttujen Tinder-versio paljastui

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22350
Reaktiopisteet
216

Tinder Select.


Seuranhakusovellus Tinderistä on paljastunut uusi tähän asti salattu versio, Tinder Select, joka löytyy saman sovelluksen sisältä, mutta johon mukaan pääsevät vain harvat.

Tinder on lähettänyt itse kutsuja Select-palveluun, minkä lisäksi osa alkuperäisistä Select-käyttäjistä voi kutsua mukaan myös muita. Nämä käyttäjien mukaan kutsumat eivät kuitenkaan enää itse voi kutsua lisää ihmisiä mukaan, joten Tinder Select pysyy pienen piirin juttuna. Tinder Select ei ole maksullinen palvelu, vaikka Tinder onkin lisännyt palveluunsa myös monia muita maksullisia ominaisuuksia ja on nykyisin yksi eniten suoraan sovelluskauppojen kautta tuottavista sovelluksista.

Tinder Selectiin kutsun Tinderiltä on voinut saada muun muassa, jos on pärjännyt hyvin tavallisessa Tinderissä. Mukaan päässeet voivat vaihtaa sovelluksessa tavallisen Tinderin ja Tinder Selectin välillä. Tinder Selectin värimaailma on oranssin sijaan sinisävytteinen.

Tinder kieltäytyi kommentoimasta palvelua sen nyt paljastaneelle TechCrunchille. Tinder Select on ollut toiminnassa tiettävästi ainakin jo lähes puolen vuoden ajan.

Harvoille tarkoitettu seuranhakusovellus ei ole uusi idea, sillä vastaavalla idealla ovat yrittäneet aiemmin useammat itsenäiset sovellukset. Tunnetuin näistä lienee The League,

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom