Saksan verkkojen kuuluvuus

Keskustelu osiossa 'Operaattorit', aloittaja Gospelist, 8/7/02.

 1. Gospelist

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/6/02
  Viestit:
  349
  Tykkäykset:
  0
  Tuli noista Viron verkoista vaan mieleen avata tällainen kenties turha topic, mutta yhtäkkiä tuli vain mieleen tuo kesäkuinen Saksan matka. Olimme suurimman osan matkasta Hessenin osavaltiossa Rotenburgin pikkukaupungissa, ja tuntuu että juuri missään Hessenin alueella ei Interkomilla ollut lainkaan verkkoa. Interkomin sivuilta saattaisi löytää kuuluvuuskarttaa, mutta ainakin Hessenistä Thüringeniin entisen Itä-Saksan puolelle mennessämme Interkom alkoi heti kuulua.

  Muut operaattorit, T-D1, D2 ja E Plus kyllä kuuluivat Hessenissä, mutta niistä T-D1 oli ainut jolla Interkomin lisäksi oli roaming-sopimus dna:n kanssa. Ja yli 2 kertaa kalliimmat tekstiviestit, joita ei siis kovin monta silloin huvittanut lähetellä... ei muuten ole vielä tullut noista ulkomaan puheluista ja tekstiviesteistä laskua. Kuinkahan kauan mahtaa kestää että ne tuloo laskuun, muistelisin että Sardinian matkalla vastaanotetut puhelut ja lähetetyt tekstiviestit (lähinnä kai Omnitel) näkyivät melko pian RL:n laskussa viime kesänä.
   
 2. puh Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  10   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  3702
  Tykkäykset:
  38
  Puhelinmalli:
  LG G4
  Interkomilla taitaa olla roaming-sopimus D1:n kanssa, Interkomilla on vain alueellisia verkkoja ja D1:sta voi käyttää muualla. Eli vähän sama kuin Suomessa Teliacity & 2g.

  Lisäys: Tämä on sitten ihan mutua, selvittelin asiaa Interkomin sivuilta mutta kun saksan taito on se mitä jyystöleffoista opittu niin ei voi paljon luottaa..
   
 3. Gospelist

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/6/02
  Viestit:
  349
  Tykkäykset:
  0
  Pitäis varmaan itsekin katsoa niitä sivuja. Mullakin tosin on ollut lyhyt saksa, jota en ymmärrä yhtä hyvin kuin ruotsia ja englantia. Nyt kuitenkin kyseessä lienee kynnys mennä jollekin uudelle sivulle vaikka asia ei niin kovin tärkeä olisikaan...

  Mutta ainakin Interkomilla oli halvat tekstiviestit. Tuli niitä sen kuuluvuusalueella lähetettyä muutamia... :)
   

Jaa tämä viestiketju