Saksan hankittujen puhelinten takuu

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelimet', aloittaja Vekku, 26/8/02.

 1. Vekku

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  24
  Tykkäykset:
  0
  Sorry, meni vahingossa vaaralle palstalle...

  Onko Saksasta, esim. http://www.einfachpreiswert.de hankituissa puhelimissa takuu myos Suomessa voimassa? Mikali kyseinen putiikki onkin hankkinut puhelimensa myyntiin Aasiasta, niin silloinhan takuu ei olekaan Euroopassa voimassa ainakaan Nokian osalta.

  Onko kukaan siis ostanut kyseisesta nettikaupasta Nokian puhelimia? Mita lukee puhelimen mukana tulleen kaytto-ohjeen takaosan "Limited warranty"osiossa? Onko Suomi siella mainittu?
   
 2. Ankkafani

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  168
  Tykkäykset:
  0
  Lähetin postia nokialla, kun olin aikeissa ostaa ko. saksalaisesta nettikaupasta Nokia 6310, takuu toimii siis suomessa myös ( 1 vuosi ).

  Tilasin saksasta s45 , mutta puhelinta ei kuulunut, joten lähetin sähköpostia ja sain vähän ajan kuluttua postissa s45i:n.
   
 3. Aero

  0   0   0

  Liittynyt:
  18/6/02
  Viestit:
  2960
  Tykkäykset:
  0
  Mites sä i:n sait, onko niitä edes vielä myynnissä? Mitä eroa tavalliseen? Toimitusaika on aina 2vk tai yli.

  Ja topikkiin... Tilasin tuolta S45:n, eli Nokiaa en ole tilannut. Kyllä putiikki on luotettava ja puhelimet on hankittu ihan laillisia kanavia pitkin. Jos valmistajalla on "maaimlanlaajuinen" tai joku "euroopan laajuinen" takuu niin tietenkin takuuhommat hoituvat Suomessa ilman mitään senkummosempia onkelmia.
   
 4. Makezu

  0   0   0

  Liittynyt:
  24/8/02
  Viestit:
  61
  Tykkäykset:
  0
  Lain mukaan valmistajan takuu toimii ostomaasta riippumatta ja ko. laitteiden maahantuoja on velvollinen takuukorjauksen suorittamaan veloituksetta, poikkeuksena tuotteet, joita ei normaalisti maahamme tuoda, mutta näistä ei liene puhelimien kohdalla kyse. Usein maahantuoja kumminkin myöntää maahan tuomilleen tuotteile jatkotakuun, joka ei sitten koske näitä ns. harmaatuontitavaroita (ks. Siemens- puhelimien takuu)
   
 5. Ankkafani

  0   0   0

  Liittynyt:
  19/6/02
  Viestit:
  168
  Tykkäykset:
  0
  AT.

  S45i:ssa on hienommat kuoret kuin s45:ssa (mielestäni) , sähköposti ominaisuus ja uusi autopeli.

  Eivät pystyneet tomittamaan S45 mallia , joten sovittiin samaan hintaan S45i.
   

Jaa tämä viestiketju