Mobiili.fi Saksalaislehti: Applella Berliinissä ryhmä autosuunnittelijoita – mahdollinen valmistaja...

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelinuutiset', aloittaja Uutissyöte, 18/4/16.

Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.
 1. Uutissyöte

  Uutissyöte

  Liittynyt:
  28/6/15
  Viestit:
  2134
  Tykkäykset:
  4
  [​IMG]
  Motor Trendin kuvittelema Apple-auto.


  Applella kerrotaan olevan Saksassa ryhmä autosuunnittelijoita. Lisäksi mainitaan, että Applen huhuttua tulevaa autoa voisi valmistaa Itävallassa sijaitseva Magna, joka on valmistanut autoja muun muassa BMW:lle. Aiheesta uutisoi saksalainen Frankfurter Allgemeine.

  Saksalaislehden saamien tietojen mukaan Applella olisi Berliinin ytimessä salainen laboratorio, jossa työskentelee 15 – 20 saksalaisen autoteollisuuden huippuosaajaa. Lehden mukaan työntekijöinä on suhteellisen nuoria eri alojen osaajia, jotka Apple on onnistunut nappaamaan perinteisiltä autovalmistajilta, joiden palveluksessa nämä innokkaat mielet eivät ole päässeet toteuttamaan ideoitaan.

  9to5Mac-sivusto mainitsee, että yksi Applen viime vuonna nappaamista työntekijöistä on Johann Jungwirth, joka on aiemmin ollut vetovastuussa suunnittelusta ja kehityksestä Mercedes-Benzillä.

  Sen lisäksi, että Applella on premium-automerkeistä tunnetussa Saksassa oma suunnitteluryhmänsä, saattaa myös Applen autojen valmistus tapahtua Euroopan ytimessä. Frankfurter Allgemeinen mukaan Applen huhuttu auto voitaisiin valmistaa Itävallassa Magnan tehtaalla. Magna on valmistanut muun muassa BMW:lle Mini Paceman- ja Mini Clubman -malleja.

  Jatka lukemista...
   
Viestiketjun tila:
Ei auki vastauksille.

Jaa tämä viestiketju