Saksalaiset poliisit jatkavat Windows-puhelimilla: 900 lisä-Lumiaa käyttöön

Tila
Ei auki vastauksille.

Uutissyöte

Tunnettu jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
28.6.2015
Viestit
22294
Reaktiopisteet
216

Lumia 650 on toistaiseksi viimeisin, todennäköisesti lopullisesti viimeinen, julkistettu Lumia.


Windows-puhelimet ovat lähes kadonneet kuluttajamarkkinoilta, mutta yritys- ja julkisen sektorin asiakkaat puhelimia vielä hankkivat.

Erityisesti Saksan poliisi näyttää ihastuneen Windows-puhelimiin: viimeisimpänä nyt poliisi Hampurissa on ottamassa käyttöön 900 Lumiaa, jotka maksavat 100 000 euroa eli reilun satasen kappaleelta.

Poliisi on toteuttanut Windows 10 Mobilen päälle omia operatiivisia sovelluksiaan. Siirtyminen mobiilisovellusten käyttöön parantaa poliisitoiminnan tehokkuutta ja helpottaa esimerkiksi digitaalista raportointia. Saksan poliisille on myös uponnut idea Windowsin UWP-sovelluksista, jotka toimivat niin puhelimissa, kannettavissa, tableteissa kuin myös työpöytätietokoneissa.

Lumioiden myynnin tiedetään olevan lähellä loppua. Alkuvuoden aikana HP:lta on odotettu erityisesti yritysmyyntiin myös edullisempaa puhelinta sen kalliin Elite x3:n jatkoksi. Lisäksi myös Microsoftilta on huhuttu uutta Windows-puhelinta, joka ei kuitenkaan olisi vielä pitkään odotettu Surface-puhelin.

Microsoft on kertonut keskittyvänsä jatkossa yrityspuhelimiin. Rajatussa yrityskäytössä, jossa ei ole tarvetta kuin erityisiin organisaation itselle kehitettämiinsä sovelluksiin, voivat Windows-puhelimetkin vielä toimia. Muuten niiden sovellustuki heikkenee päivä päivältä – eikä tilanteeseen ole juuri näkyvissä valoa, kun Windows-puhelinten markkinaosuus on vajonnut jo vain 0,3 prosenttiin.

Jatka lukemista...
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom