1. Tämä sivusto käyttää evästeitä. Jatkamalla tämän sivuston käyttöä, annat suostumuksesi evästeiden käytöllemme. Lue lisää.

saksalaiset nettikaupat yleensäkin?

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelimet', aloittaja newhistory, 14/10/07.

 1. newhistory

  Liittynyt:
  14/10/07
  Viestit:
  4
  Tykkäykset:
  0
  jou...

  Sitä vaan et onks noihi saksalaisiin nettikauppoihin luottamista tai mitä mieltä ootte, kun esim. tollanen ku handytick.de myy puhelimia suhteellisen halvalla...
  tai onks kukaan tilannu tuolta?
   
 2. pelti

  Liittynyt:
  5/9/03
  Viestit:
  29
  Tykkäykset:
  0
  Saksalaisiin tai varsinkaan saksalaisiin nettikauppoihin ei ole mitään luottamista, täysin kelvotonta ja epäluotettavaa porukkaa.
   
 3. hentailonkero

  Liittynyt:
  2/11/07
  Viestit:
  1
  Tykkäykset:
  0
  Itse tilasin jokunen vuosi sitten Saksasta paikasta nimeltä mobilebomber.de. Kauppa sujui ihan oletetusti, mutta eihän sitä nyt ihan 100% luottamisella kannata lähteä tilaamaan noista liikkeistä. Mulla on ollut ihan hyviä kokemuksia, mutta tiedän kyllä muutamankin saksalaisen liikkeen joihin en ikimaailmassa sortuisi luottamaan/sijoittamaan. Paikanpäältä (siis Saksasta) on turha kuvitella löytävänsä mitään elektroniikkaa, oli sitten kyse puhelimista tai datakamasta. Siellä kukaan ei tiedä mitään, ei ymmärrä englantia, eikä ole koskaan kuullutkaan elektroniikasta. Sain kyllä jyrsiä kynteni verille kun yritin löytää pohjoisesta "prota" datakauppaa, joka olisi edes kuullut sanan "muistikortti".
   
 4. Peppokani Vieras

  My nigga!

  Kyllä niihin nettikauppoihin on luottaminen.
   
 5. Charger Vieras

  Kyllä suurimpiin kauppoihin voi luottaa aivan samalla tavalla kuin kotimaisiinkin.

  http://www.handyattacke.de/ esimerkiksi on oikein hyvä, halpahko ja luotettava kauppa.
   
 6. samumanu Vieras

  Joka maassa on huonoja ja hyviä toimijoita. Jos ei tiedä kaupasta mitään en suosittele silloin ostamaan ennen kuin on kysellyt kokemuksia muilta jne. Oma kokemus saksalaisista on ihan ok, ei hyvä ei huono mut nettikaupat oon jättänä väliin.
   
 7. Samu Aktiivinen jäsen

  Liittynyt:
  20/2/03
  Viestit:
  941
  Tykkäykset:
  211
  Puhelinmalli:
  Samsung Galaxy S2
  Pelti on kyllä aivan kiinni.

  Jossain muilla forumeilla, esim. MuroBBS / DVDPlaza on kymmeniä sivuja kokemuksia sekä keskustelua ulkomailta, mm. Saksasta, tilaamisesta. Toki ongelmia on hankalampi selittää kuin vaikka Verkkokaupan myyjälle..
  Mutta kaiken mennessä sujuvasti niin sieltä tilaamalla säästää satoja euroja, esim. ATK -laitteistojen tai kalliin kodinelektroniikan kanssa.

  Kannattaa ym. paikoissa vähän lueskella jos asiat vaivaa..
   

Jaa tämä viestiketju