saksalaiset nettikaupat yleensäkin?

Keskustelu osiossa 'Matkapuhelimet', aloittaja newhistory, 14/10/07.

 1. newhistory

  0   0   0

  Liittynyt:
  14/10/07
  Viestit:
  4
  Tykkäykset:
  0
  jou...

  Sitä vaan et onks noihi saksalaisiin nettikauppoihin luottamista tai mitä mieltä ootte, kun esim. tollanen ku handytick.de myy puhelimia suhteellisen halvalla...
  tai onks kukaan tilannu tuolta?
   
 2. pelti

  0   0   0

  Liittynyt:
  5/9/03
  Viestit:
  29
  Tykkäykset:
  0
  Saksalaisiin tai varsinkaan saksalaisiin nettikauppoihin ei ole mitään luottamista, täysin kelvotonta ja epäluotettavaa porukkaa.
   
 3. hentailonkero

  0   0   0

  Liittynyt:
  2/11/07
  Viestit:
  1
  Tykkäykset:
  0
  Itse tilasin jokunen vuosi sitten Saksasta paikasta nimeltä mobilebomber.de. Kauppa sujui ihan oletetusti, mutta eihän sitä nyt ihan 100% luottamisella kannata lähteä tilaamaan noista liikkeistä. Mulla on ollut ihan hyviä kokemuksia, mutta tiedän kyllä muutamankin saksalaisen liikkeen joihin en ikimaailmassa sortuisi luottamaan/sijoittamaan. Paikanpäältä (siis Saksasta) on turha kuvitella löytävänsä mitään elektroniikkaa, oli sitten kyse puhelimista tai datakamasta. Siellä kukaan ei tiedä mitään, ei ymmärrä englantia, eikä ole koskaan kuullutkaan elektroniikasta. Sain kyllä jyrsiä kynteni verille kun yritin löytää pohjoisesta "prota" datakauppaa, joka olisi edes kuullut sanan "muistikortti".
   
 4. Peppokani Vieras

  0   0   0

  My nigga!

  Kyllä niihin nettikauppoihin on luottaminen.
   
 5. Charger Vieras

  0   0   0

  Kyllä suurimpiin kauppoihin voi luottaa aivan samalla tavalla kuin kotimaisiinkin.

  http://www.handyattacke.de/ esimerkiksi on oikein hyvä, halpahko ja luotettava kauppa.
   
 6. samumanu Vieras

  0   0   0

  Joka maassa on huonoja ja hyviä toimijoita. Jos ei tiedä kaupasta mitään en suosittele silloin ostamaan ennen kuin on kysellyt kokemuksia muilta jne. Oma kokemus saksalaisista on ihan ok, ei hyvä ei huono mut nettikaupat oon jättänä väliin.
   
 7. Samu Tunnettu jäsen

  0   0   0

  Liittynyt:
  20/2/03
  Viestit:
  973
  Tykkäykset:
  267
  Puhelinmalli:
  Samsung Galaxy S2
  Pelti on kyllä aivan kiinni.

  Jossain muilla forumeilla, esim. MuroBBS / DVDPlaza on kymmeniä sivuja kokemuksia sekä keskustelua ulkomailta, mm. Saksasta, tilaamisesta. Toki ongelmia on hankalampi selittää kuin vaikka Verkkokaupan myyjälle..
  Mutta kaiken mennessä sujuvasti niin sieltä tilaamalla säästää satoja euroja, esim. ATK -laitteistojen tai kalliin kodinelektroniikan kanssa.

  Kannattaa ym. paikoissa vähän lueskella jos asiat vaivaa..
   

Jaa tämä viestiketju