Blogi - J.J-75 Sakottaen säästöt suomalaisilta

J.J-75

Bannattu tunnus
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
19.6.2002
Viestit
22482
Reaktiopisteet
230
Linkki uutiseen ja ministeri Räsäsen puheisiin:
http://www.iltalehti.fi/uutiset/2012101316198726_uu.shtml

Lainaus Räsäsen puheista:
Räsäsen mukaan peltipoliisien käytöstä taajamissa on saatu hyviä kokemuksia.
- Se rauhoittaa merkittävästi liikennettä ja turvaa jalankulkijoita. Sen lisäksi niiden avulla saadaan sakkotuloja.

Sisäministeri Päivi Räsänen (kd) ja liikenneministeri Merja Kyllönen (vas) suunnittelevat parhaillaan hanketta, jonka tarkoituksena olisi tuoda peltipoliisit myös kaupunkikeskustoihin.
Samalla siirryttäisiin kunnalliseen liikenteenvalvontaan, joka antaisi kunnan virkamiehille oikeuden liikenteenvalvontaan automaattisella laitteistolla. Samalla kunnat saisivat nopeussakoista tuloja, niin kuin nykyisin pysäköinninvalvonnasta. Tällä hetkellä nopeussakot menevät vielä valtion kassaan.

Todiste:
http://www.finlex.fi/fi/esitykset/he/2005/20050016

He 16/2005

Hallituksen esitys Eduskunnalle laeiksi rikesakkomenettelystä annetun lain sekä eräiden muiden lakien muuttamisesta ajoneuvon haltijan vastuun toteuttamiseksi automaattisessa liikennevalvonnassa

Kohdassa:
4.3. Automaattisen liikennevalvonnan ja uusien menettelysäännösten taloudelliset vaikutukset

Lainaus:
Liikennevalvonnan tehostamisen seurauksena liikennerikkomuksista määrättävien sakkojen voidaan arvioida jonkin verran lisääntyvän. Rikesakkojen ja sakkotulojen rahamääriä on selvitetty edellä jaksossa 2.1.4. Sakkotulojen mahdolliset muutokset riippuvat monesta eri tekijästä, kuten sakotuskynnyksestä ja siitä, kuinka paljon ylinopeuksia ajetaan. Esityksen tarkoituksena ei ole pyrkiä lisäämään sakkotuloja, vaan luoda edellytykset liikenneturvallisuuden parantamiselle siten, että ylinopeudet vähenisivät.Tässä uutisessa kiteytyy nyt kaikki se, miten poliiseista tehdään robinhoodeja, kun saunakaljat on loppu. Eduskunnalla on tiedossa Euroopan vähäsäästöisimmät ihmiset ja ne löytyy Suomesta. Säästöjä ei ole, kaikki elää melkeen kädestä suuhun. Kansalliset omistukset häpyvät muille maille, kun ei ole rahaa sijoittaa edes, kun ei ole säästöjä. Ennen monilla oli metsää, kiinteistöjä tai osakeomistuksia hurjasta enemmän kuin tänäpäivänä. En henk.koht. tunne ketään ikäisistäni kellä olisi mitään edellämainituista ellei nyt oteta muutamaa perhettä huomioon omakotitalon osalta tai osakehuoneiston osalta. Mökki löytyy hyvin harvalta ja autotkaan ei ole se paras sijoittamisen kohde. Iso osa Suomessa toimivista firmoista toimii ulkomailla ja ulkomaalaisten omistuksessa. Rahamme menevät niihin paikkoihin missä sitä ei ilmeisesti kaivata. Valtio haluaa säätää lakeja ja asetuksia niin, että nyt viedään tuhkatkin pesästä. Kannattaa alkaa vastustamaan tätä paskaa kaikin keinoin. En kehota vaan suorastaan vaadin, että antakaa samalla mitalla takaisin. Suomi pitäs jakaa jo kahtia, sekoomuksen ja EU:n kannattajat maksakoot harrastuksensa. Meille tää on elämää!
 
Viimeksi muokattu:
Top Bottom