Saako Saksasta netin kautta Ost.Nokia 6630:n päivitettyä

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja dadaa, 14/7/05.

 1. dadaa

  0   0   0

  Liittynyt:
  13/9/04
  Viestit:
  14
  Tykkäykset:
  0
  Niin tietääkö joku että toimiiko takuu eli puhelimessa on 3.45.113 softa nyt ja ostin luurin kesäkuussa. Voinko mennä huoltoa suorittavaan liikkeeseen ostokuitin kanssa ja sanoa että haluaisin päivittää luurin uusimpaan softaan joka siis pitäisi olla 6630 = 4.03.38. Sanon että puhelin jumiutuu välillä ja sammuttaa itse itseään jota se tekeekin. Saanko päivitettyä ilmaiseksi? Puhelimessa ei ole tällä hetkellä suomen kieltä vain saksa englanti ja turkki.
   
 2. samumanu Vieras

  0   0   0

  Kyllä se ilmaiseksi päivitys menee jos softassa vikaa on, ei haittaa vaikka Saksasta ostettu. Suomen kieltä et välttämättä ilmaiseksi saa..
   
 3. dadaa

  0   0   0

  Liittynyt:
  13/9/04
  Viestit:
  14
  Tykkäykset:
  0
  Sain eräältä huoltoliikkeeltä tällaisen vastauksen:

  Terve.
  Kyllä Nokia 6630 puhelimen päivitys meillä onnistuu, mutta takuu ei kata ulkomailta ostettuja puhelimia.
  Takuu kattaa puhelimet jotka ovat ostettu eu maasta ja huolto tehdään ostomaassa.
  Ilma takuuta softaus maksaa 20€.


  Tää on tätä nokia mafiaa. Joku sanoi että sony ericssonilla nämä asiat hoituu ostomaata katsomatta. Kyllä on mielestäni naurettavaa että pitää siis viedä saksaan puhelin jos takuuaikana haluaisi huoltoa. Voiko tämä todella olla nokialla näin ihmeellinen käytäntö?
   
 4. jaska915

  jaska915 Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  5   0   0

  Liittynyt:
  19/3/04
  Viestit:
  2173
  Tykkäykset:
  143
  Puhelinmalli:
  Z5C
  "Nokia tarjoaa hallittua huolenpitoa puhelimellesi. Kattava huoltoliikkeiden verkosto ja Club Nokian asiakaspalvelu takaavat nopeaa helpotusta puhelimesi teknisiin ongelmiin.

  Huoltoliikkeessä asioidessasi ota mukaasi viallisen puhelimen lisäksi mahdollinen ostokuitti sekä lisälaite/varuste (esim. laturi), jos sillä saattaa olla vaikutusta puhelimesi toimivuuteen.

  Nokia-matkapuhelimien takuu on voimassa 24 kuukautta ostohetkestä eteenpäin Euroopan Unionin alueella laitteissa, jotka on toimitettu EU-maihin. "

  http://www.nokia.fi/puhelimet/asiakastuki/huoltoliikkeet.html

  Tuon mukaan takuu toimii kyllä Suomessakin, ettei olisi taas jokin huoltoliikkeen oma sääntö?
   
 5. samumanu Vieras

  0   0   0

  Kyllä jos on Saksasta ostettu toimii takuu Suomessa ihan täysin lukuunottamatta kielipaketin vaihtoa! Jos on operaattorilukittu niin sekin on sit hankalampaa ton takuun suhteen..
   
 6. dadaa

  0   0   0

  Liittynyt:
  13/9/04
  Viestit:
  14
  Tykkäykset:
  0
  joo päivitys olisi ollut sitten loppujen lopuksi ilmainen tässä kyseisessä firmassa, mutta kielipaketista joutui maksamaan sen 20eur. Nyt sitten jatkossa 2v. takuuaikana päivitykset ovat ilmaisia jos on vikaa että tarvii päivittää. Puhelin edelleen saksamalli joten joka päivityksessä se sitä herjaa ja nokialta on sanottu että vain kerran tarvitsee tämä "kielimaksu" maksaa ettei siis joka päivityksellä tule kuluja.
   
 7. PA-Mikko

  0   0   0

  Liittynyt:
  1/2/05
  Viestit:
  98
  Tykkäykset:
  0
  Asiasta toiseen... dadaa, mista olet puhelimesi ostanut?
   

Jaa tämä viestiketju