• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Peruttu Saa poistaa

Tila
Ei auki vastauksille.

viissa88

Aktiivinen jäsen
Palaute - 100%
2   0   0
Liittynyt
26.4.2012
Viestit
18
Reaktiopisteet
0
Puhelinmalli
Samsung Omnia B7610
Takuu
9/16 ostettu
Kuitti
Takuukuitti löytyy
Väri
Sininen
Tallennustila
32gb
Kunto
Hyvä!
Vaihto
OnePlus 3t/ Cat s60 tms
Hintapyyntö
260
Sijainti
Saarijärvi
Toimitustavat
Posti/Kasvotusten
Myyjän nimi
Visa Luotola
Myyjän sähköposti
viissa88@gmail.com
Myyjän puhelinnumero
0458956752
Myynnissä hyväkuntoinen Honori. Pidetty aina suojakuorta sekä lasia näytössä, joten ei siis ole naarmuja eikä halkeamia puhelimessa (pientä taskussa tullutta jurmua reunoissa). Ostettu 9/16, joten takuuta on jäljellä.
Vaihto kiinnostaa oneplus 3t, tai joku puhelin hyvällä akunkestolla, sekä muutenkin kestävällä. Esim Cat s60, Huawei P10..
 

Liitteet

 • IMG_1630.JPG
  IMG_1630.JPG
  410.5 KB · Katsottu: 18
 • IMG_1631.JPG
  IMG_1631.JPG
  397.7 KB · Katsottu: 31
 • IMG_1632.JPG
  IMG_1632.JPG
  387.9 KB · Katsottu: 11
 • IMG_1633.JPG
  IMG_1633.JPG
  428.7 KB · Katsottu: 16
Viimeksi muokattu:

Hellsinki

Aktiivinen jäsen
Palaute - 0%
0   0   0
Liittynyt
24.5.2015
Viestit
13
Reaktiopisteet
0
Puhelinmalli
Honor 7
Kiinnostaisko vaihto pari vuotta vanhaan Honor 7 luuriin? Välistä voitaisiin neuvotella. Puhelimessa hieman käytönjäkiä mutta teknisesti virheetön.
 
Tila
Ei auki vastauksille.
Top Bottom