• - Puhelintorille voi tehdä ilmoituksen kun on kulunut 7 vrk foorumille rekisteröitymisestä

  - Ilmoita otsikossa onko kyseessä myynti-, osto- vai vaihtoilmoitus valitsemalla sopiva etuliite (Myydään, Ostetaan tai Vaihdetaan)

  - Ilmoita selkeästi tuotteen sijaintipaikkakunta sekä haluamasi hintapyyntö. Myynti-ilmoituksissa hintapyyntö pakollinen, vaihtoilmoituksissa suotavaa, jotta osataan tarjota sopivaa välirahaa. Jos vaihtoilmoituksessa on myös myynti mahdollinen, hintapyyntö on pakollinen

  - Mikäli huomaat että ilmoituksesta jäi jokin tärkeä tieto puuttumaan, niin muokkaa ilmoitustasi. Ilmoitusten päivittäiset nostot tulkitaan spammaamiseksi. Nosto on sallittua viikon kuluttua viimeisestä ilmoittajan postauksesta. Kyselyihin ja tarjouksiin saa vastata.

  - Jos puhelin on myyty, ostettu tai vaihdettu, päivitä viestiketjun etuliite [Myyty/ Ostettu/Vaihdettu]. Älä lisää MYYTY-huomautusta uutena viestinä, koska se nostaa ilmoituksen turhaan. Otsikkoa ja lomaketta pääsee muokkaaamaan valitsemalla aloitusviestin yläpalkista "Viestiketjun muokkaus". Ostajat: Älkää laittako viestiketjuun "Ostettu" viestejä. Tämä myös nostaa turhaan ketjua ylöspäin.

  - Kun tavara on myyty tai ostettu, älä poista viestin sisältöä. Myydyt/ostetut-viestit kertovat mm. hintatasosta ja auttavat siten muita hinnoittelussa. Älä poista otsikkoa ainakaan kokonaan, jotta siitä kävisi ilmi, mitä on myyty. Omat yhteystiedot halutessaan saa poistaa.

  - Uusien puhelimien ja älykellojen myynti on kiellettyä (kun pakkaus on avattu, puhelin ei ole uusi). Myös uusien puhelimien osto- ja vaihtoilmoitukset ovat kiellettyjä. Uusien puhelintarvikkeiden myynti on sallittua. Puhelintori on tarkoitettu kuluttajille, yritysten ilmoitukset poistetaan.

  - Suoranainen huutokauppa foorumilla on kielletty. Hintapyynnöstä voi aina tinkiä ja tarjouksia saa laittaa. Huutokauppaperiaatteella olevat ilmoitukset poistetaan.

  - Huuto.netissä myytävänä olevien tuotteiden samanaikainen myynti Puhelintorilla on kielletty.

  - Piraattituotteiden myynti- ja ostoilmoitukset ovat kiellettyjä.

  - Älä laita ilmoituksiin viestiä jossa ilmoitat lähettäneesi yksityisviestin tai sähköpostiviestin tai tekstiviestin. Foorumi kyllä ilmoittaa yksityisviestin saajalle sellaisen saapuessa.

  - Mikäli ilmoituksen viimeisimmästä viestistä on kulunut yli 30 päivää, niin älä laita viestiketjuun viestiä, vaan ota yhteyttä ilmoituksen perustajaan yksityisviestillä.

  - Ylläpito / moderaattorit eivät ota vastuuta puhelintorin sääntöjen rikkomisista aiheutuneiden kaupankäyntien keskeytyksistä.

  - Puhelintorin sääntöjen rikkomisesta voi seurata kirjoituskielto puhelintorille.

Saa poistaa! Myynnin peruutus!

drfroz

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
5   0   0
Liittynyt
21.7.2008
Viestit
300
Reaktiopisteet
62
Puhelinmalli
Huawei
M: Nokia N900

Takuu: n. 22kk
Kuitti: Kyllä
Sim-lukittu: Ei
Kunto: Hyvä
Vaihto: Ei

Mukana myyntipaketin sisältö, sekä 2Gb lisämuistikortti.

Hintapyyntö: 450
Sijainti: Espoo
Toimitustavat: nouto

Myyjän nimi: Tommi Saalasti
Myyjän sähköposti: drfroz@gmail.com
Myyjän puhelinnumero: 0404825345
 

kaßu

Åbol
Palaute - 100%
69   0   0
Liittynyt
21.7.2009
Viestit
12737
Reaktiopisteet
17271
Puhelinmalli
Pixel 4a
saako kysyä miksi myyt :)
 

kaßu

Åbol
Palaute - 100%
69   0   0
Liittynyt
21.7.2009
Viestit
12737
Reaktiopisteet
17271
Puhelinmalli
Pixel 4a
minkäs seuraavaksi hankit??
 

drfroz

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
5   0   0
Liittynyt
21.7.2008
Viestit
300
Reaktiopisteet
62
Puhelinmalli
Huawei
Saapa nähdä, kovasti kiinnostaa tuo Android. Ehkä Nexus One tai Motorola Milestone.
 

_nikko

Tunnettu jäsen
Palaute - 100%
4   0   0
Liittynyt
2.12.2008
Viestit
445
Reaktiopisteet
46
Puhelinmalli
View 20
Jos androidi kiinnostaa, niin kiinnostaisiko htc hero?
 
Top Bottom