S88 käyttökokemuksia?

Keskustelu osiossa 'BenQ ja Siemens', aloittaja Janne S, 28/12/06.

 1. Janne S

  0   0   0

  Liittynyt:
  17/7/05
  Viestit:
  8
  Tykkäykset:
  0
  Onko kukaan päässyt käpistelemään kyseistä luuria? Suomessahan tuota ei missään vaiheessa oo myyty? Liekö kamera yhtä huono kuin EF81:ssä, joka ei ainakaan Mikrobitin raatia oo miellyttäny... Ainakin siinä pitäis automaattitarkennus olla ja salama, jotka EF81:stä puuttuu.
   
 2. Janne S

  0   0   0

  Liittynyt:
  17/7/05
  Viestit:
  8
  Tykkäykset:
  0
  No niin. Nyt sitä on tässä viikon verran käytetty. Vaikuttaa hyvältä. Valikoista kuitenkin sen verran että tuli cx:ää ikävä, koska valikot ovat näköjään benqun peruja. Ja teemoista ei tässä vaiheessa ole tietoakaan. Valikoiden ulkonäkö ei käytä näytön ominaisuuksia kovinkaan kummoisesti. Yksi ärsyttävä piirre on iso laatikko, joka ilmoittaa tapahtuneen toiminnon. Siinä on "muu vaara" -liikennemerkki (huutomerkki kolmion sisällä), teksti voi sitten olla lähes mitä tahansa. Esim pin-koodin näppäilyn jälkeen "onnistui". Valikot ovat muutenkin melkoisen kanttiset ja karut. Toivottavasti jostain saisi teemoja aikaiseksi. Valikoissa ei kuitenkaan ole käytön kannalta juurikaan valittamista, nimittäin puhelin liikkuu valikoissa ripeästi, ilman viiveitä. Valikot voi vaihtaa kahteen eri tyyliin. Toinen on tuttu vanhemmista siemenseistä (ainakin cx65) ja sony ericssonissa taitaa olla myös samanlaiset kuvakkeet. Toinen (paljon nopeampi) tyyli on sellainen että ylhäällä on kuvakkeet, joissa siirrytään "tikulla" vasen-oikea suunnassa, ja niiden sisällä olevat valikot näkyvät kuvakkeen alla, niissä liikutaan "tikulla" ylös-alas suunnassa.

  Näppäintuntuma on ainakin minun sormilleni parhaimmasta päästä, ikävää naksumista ei näppäimistä kuulu. "Ilotikku" on samanlainen kuin cx65:ssa, mutta liikkeet menevät vähän paremmin perille, eikä nappia tarvi turhaan runkata.

  Näyttö on erittäin hyvä, katselukulmaa riittää niin paljon, että näytön reunat tulee vastaan, ennen kulman loppumista. Ja kylmässä näyttö tuntuisi toimivan ilman minkäänlaista "hiipumista". Yksi huono puoli kuitenkin löytyy, nimittäin "haamukuvia" jää herkästi ruudulle, esim. kun kameran käynnistää, näyttö käy hetken pimeänä, jolloin siihen jää näkymään taustakuvan hahmo ja osa näytön pikkukuvakkeista. Mutta käyttöä tuo ominaisuus ei ainakaan toistaiseksi ole haitannut millään tavalla.

  Mp3 -soitin on hyvä ja helppo käyttää. Ulkoisen kaiuttimen ääni on kirkas ja mp3 kuuluu suhteellisen isollakin voimakkuudella. Mukana tulevat kuulokkeet ovat melko laadukkaat, ääni ei kuitenkaan isolla voimakkuudella niin vakuuta, ja bassot tuntuvat särkevän aavistuksen bassokkaammalla musiikilla.

  Luurista puhe kuuluu selvästi ja kirkkaasti.

  Vielä pari asiaa olisi, mutta nyt ei jaksa enempää kirjoittaa.

  Tämä luuri maksoi 140€ saksasta kotiinkuljetettuna. Postikulut ovat hinnassa siis mukana. Ei tuollaisella hinnalla kovin paljon parempaa (uutta) kapulaa ihan heti löydy.
   

Jaa tämä viestiketju