S60-puhelin, jossa riittää RAMia.

Keskustelu osiossa 'Minkä puhelimen ostaisin?', aloittaja Noma, 12/3/07.

 1. Noma

  Noma Tunnettu jäsen

  Palaute - 100%
  3   0   0

  Liittynyt:
  10/8/03
  Viestit:
  5502
  Tykkäykset:
  26
  Puhelinmalli:
  Nexus 5
  Tällä hetkellä käytössä on N80, joka kyllä toimii loistavasti ja riittää tarpeisiini. Ainoa ongelma on RAM-muistin vähyys. Tiedän kyllä nettiselainta vaivaavan overflow-ongelman, joten siitä ei ole kysymys.

  Löytyykö Nokialta puhelinta, jossa riittäisi tehoja/RAMia vähän vaativampiinkin suorituksiin kuin Viestien lukemiseen ja mp3:n kuunteluun?
   
 2. Jankka

  Jankka

  0   0   0

  Liittynyt:
  28/7/06
  Viestit:
  734
  Tykkäykset:
  0
  Ainoa Nokialainen jossa on tod.näk. riittävästi RAM-muistia useimmissa tilanteissa on tuleva E90 kommunikaattori. LG KS10 ei ole pihistetty myöskään muistissa, siinä on enemmän RAM-muistia kuin muissa (Nokian) S60 3rd laitteissa. Mutta jos kevyt, tämän foorumin käyttöön verrattavissa, melko kuvaton surffaus riittää normaalisti niin esim. E61 (64 Mb) riittää siihen hyvin.

  Ongelmia RAM-muistin pienuudesta kyllä esiintyy E61:kin esim. sovellusten hallinnan saa helposti täysin toimimattomaksi asentelemalla liikaa softia, tosin tästä näkee hyvin miten pieni se muisti loppujenlopuksi on kun toimivuus/toimimattomuus on kiinni parin kilotavun softan palasesta, joka on vielä asennettu muistikortille, mutta ilmeisesti ne palaset menee puhelimen muistille ja sitä taas taidetaan käyttää RAM-muistin jatkeena :/
   

Jaa tämä viestiketju