s60 + Mac, eli elämää PCSuiten jälkeen...

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja Snapo, 23/1/07.

 1. Snapo

  0   0   0

  Liittynyt:
  28/5/06
  Viestit:
  10
  Tykkäykset:
  0
  Elikkäs hankin tuossa pari viikkoa sitten MacBookin ja täytyy sanoa, että isync+ical on sitten hieno asia. nyt kuitenkin alkaa kuherruskuukausi olemaan ohi ja on alkanut tulemaan ikävä tiettyjä pc-suiten ominaisuuksia.

  Kysymys kuuluu arvon Mac-gurut:

  Miten olette ratkaisseet seuraavien ominaisuuksien puuttumisen(?):

  -Musiikin helppo hallinta puhelimen ja koneen välillä

  -Kuvien ja videoiden automatisoitu haku puhelimesta

  -VARMUUSKOPIOINTI

  -Puhelimen päivittäminen

  mitä muita näppäriä niksejä teillä on tarjota yhdistelmälle s60 + mac?

  kiitos ja anteeksi!
   
 2. matkaaja

  0   0   0

  Liittynyt:
  3/4/05
  Viestit:
  62
  Tykkäykset:
  0
  iPhone?

  Siis E70 ja Maccikäyttäjänä olen murehtinut samaa. Modeemina toimii hienosti mutta puhelimen tehohallintaan pitää aina ottaa PC käyttöön. Musiikkiin voi kokeilla mm. iTuneMyWalkman tai SyncTunes tyyppisiä softia. Mutta siis olisiko iPhone vihdoinkin se herätys joka saa Nokian porttaamaan PC suiten Macille. Vai luovuttavatko suosiolla sillä on aika varma että useimmat Maccikäyttäjät joilla s60 tulevat testaamaan iPhonen, täälläkin kunhan tulee Eurooppaan 3G versio.
   
 3. Snapo

  0   0   0

  Liittynyt:
  28/5/06
  Viestit:
  10
  Tykkäykset:
  0
  Tuo Synctunes vaikuttaa ihan fiksulle, sikälimikäli hommat hoituu bluetoothin avulla.. tosin.. macbookissa tuntuu olevan säälittävän tehoton lähetin. Puhelimen täytyy olla lähes koneessa kiinni, että yhteys muodostuu..

  Tuo s60 yhteensopivuus ongelma on kyllä vähän häiritsevä, mutta sen takia en kyllä ala bootcamppia ja nekrosoftaa asentelemaan kun siitä kerran olen pois päässyt.
   
 4. Hoemiini

  0   0   0

  Liittynyt:
  7/8/05
  Viestit:
  11
  Tykkäykset:
  0
  Firmware ym. touhut on pakko tehdä boottaamalla windowsiin. Ei tuo Windows niin paha ole etteikö sitä voisi asentaa jollekkin minimaaliselle partitiolle. Itselläni Win ihan vaan tuon FW päivityksen ja Garminin softien takia, jotkaa pitäis kyllä olla kohta puoleen portattu Macille. Backuppia ei tarte tehdä kun kaikki on Addressbookissa ja iCal:ssa iSync:n ansiosta. Softat instaan koneen kautta siirtämällä ihan Macin oman BT siirron kautta. Musaa en ole kuunnellut puhelimella mutta voihan nekin siirtää BT browserilla.
   

Jaa tämä viestiketju