S60 3rd ohjelma käyttää nettiä, mutta mikä??

Keskustelu osiossa 'Nokia ja Microsoft', aloittaja tub, 6/3/08.

 1. tub

  0   0   0

  Liittynyt:
  22/10/07
  Viestit:
  15
  Tykkäykset:
  0
  Moi,

  Ongelmana on saada selville ohjelma, joka käyttää pakettidata yhteyttä 1-2 krt päivässä hiukan vaihtelevin ajoin. Toinen kertaa tapahtuu logien mukaan heti aamulla, kun puhelimen laittaa päälle ja toinen joskus illemmalla. Dataa lähetetään 1-2kt ja ladataan 50kt. Nokian logien ongelma on, että se ei näytä mikä ohjelma on käyttänyt pakettidataa. Olen käynyt kaikki ohjelmat läpi, jotka puhelimesta löytyy, mutta missään ei ole automaattista päivitystä tms. päällä. Hain F-securen mobile demoversion, joka ei löytänyt yhtään virusta. Siinäkin on palomuuri, mutta se ei pidä ainakaan demoversiossa logia otetuista GPRS yhteyksistä.

  Itsellä on 25mt GPRS paketti, joten suurempaa ongelmaa tämä ei aiheuta... suomessa. Kävin äskettäin ranskassa parin päivän verran ja jokainen sieltä lähtenyt yhteys maksoi 1,10e /kpl. (Laskusta alunperin huomasinkin, että jokin ohjelma käyttää nettiä huomaamattani). Muutama reissu on vielä tulossa eikä huvittaisi enää saada samanlaisia lisälaskuja. Ja lisäksi se nyppii, että jotain tapahtuu puhelimessani ilman hyväksyntääni.

  Onko kenelläkään vinkkejä, miten saisi kyseisen ohjelman selville?

  Kiitos.
   
 2. sovelias Vuoden foorumilainen -06/-05/-03

  0   0   0

  Liittynyt:
  21/6/02
  Viestit:
  42687
  Tykkäykset:
  363
  Mikä luuri?
  Lista softista voisi saada jossain myös ahaa elämyksen. Tunnettuin tuollainen on eräs sää/ym reissaajan tieto sovellus.

  Sitä ennen voit luoda useamman GPRS nettiyhteys asetuksen, ja laittaa niitä niihin ohjelmiin jotka mielestäsi käyttää yhteyttä, ja vaikka reissua varten "rikkoa/poistaa" nykyinen yhteysasetus. Lokista ehkä näkee silloin vähän enemmän mikä voisi käyttää, varsinkin jos jaksaa luoda joka softalle oman.
   
 3. tub

  0   0   0

  Liittynyt:
  22/10/07
  Viestit:
  15
  Tykkäykset:
  0
  Oikeassa olit. Kyseessä oli World Mate ohjelman demoversio. Vaikka sieltä oli laitettu asetuksista päälle kaikki asiaan liittyvät valinnat esim. Kysy aina yhteyttä muodostaessa -> kyllä, automaattinen päivitys -> ei, niin silti laite päivitti tiedot 2 krt päivässä. Bugista softaa, poistui luurista välittömästi vaikka, muuten voisikin olla käyttökelpoinen
   

Jaa tämä viestiketju