S60 3rd edition + Racechrono = Mikä luuri?!

Keskustelu osiossa 'Minkä puhelimen ostaisin?', aloittaja maKe|, 31/7/09.

 1. maKe|

  0   0   0

  Liittynyt:
  31/7/09
  Viestit:
  4
  Tykkäykset:
  0
  Nyyppä matkapuhelistelija ilmottautuu paikalle!

  Nykynen Nokialainen ei enää edes sovellu kännipuhelimeksikaan, kun on se niin ruma ja kömpelö kapula. Nyt alkoi tuo köyhän miehen laptimeri -softa kiinnostamaan ja samallahan siinä tuleekin päivitettyä uuteen puhelimeen, eli ihan ok kaupalta kuulostas iteltä.

  Nyt sitten pääasiaan eli mikä olis meikälle sopiva kapula? Budjetti max. 250€ ja ilman turhia ominaisuuksia ja bugeja. Omat ehdokkaat mitä oon tuumaillu tässä parin tunnin selailun aikana olis 6220c ja 6720c, joista 6220 näyttää omaan silmään paremmalta ulkoasun osalta. Mitä tässä nyt tuli 6220 topikkia luettua vaikuttaa että siinä on täys susi akku joka ei kestä yhtään? Kuitenkin tarkotus olis mopolla ajaa täyspitkänen päivä radalla ja kierrosaikoja ottaa jatkuvasti ylös ja ajolinjojen tarkkailua, kun tuo softa näyttäs piirtävän tarkat linjat radasta GPS:n avulla ja loggailee mutkanopeudetkin ylös yms.!

  Ei kovin houkuttas pistää värkkiä puolen päivän kohdilla latinkiin, ja venata pari tuntia että toimii taas hetken aikaa. Vai syökö tuo softan jatkuva käyttö akkua yhtä paljon kuin puhuminen?

  0-100, 0-200 ja 1/4mile kiihdytyksetkin olis tosi jännä päästä testaamaan, ja vaikuttaa kuulemma vielä tarkalta touhulta kun investoi johonkin ulkoseen GPS mokkulaan jonka sitten kiinnittää johonkin kiinteään pisteeseen ajoneuvoon, ja luuri voi olla taskussa tekemässä hommiaan.

  Hyviä ehdotuksia? :)
   

Jaa tämä viestiketju